Word gratis zomerlid bij de Vereniging Homeopathie!

Zomerlidmaatschap Vereniging Homeopathie

De Vereniging Homeopathie is er voor iedereen die geïnteresseerd is in homeopathie. Omdat we graag meer mensen willen laten kennismaken met deze prachtige natuurlijke geneeswijze kun je nu genieten van een gratis zomerlidmaatschap bij de Vereniging Homeopathie t.w.v. € 15,-!

Het zomerlidmaatschap gaat in per 1 juli 2024 en eindigt automatisch op 30 september 2024. Gedurende deze periode ontvang je twee Homeopathie Magazines en kun je gratis gebruik maken van de ledenvoordelen van de Vereniging Homeopathie.

Bekijk hier alle ledenvoordelen >

Deze aanbieding geldt voor iedereen die het afgelopen jaar geen lid is geweest van de Vereniging Homeopathie en woonachtig is in Nederland.

Aanmelden kan tot 1 augustus 2024.

Aanmelden gratis zomerlid via de knop hierboven:

– In het eerste scherm vul je in het formulier je gegevens in.
Er wordt in dit formulier ook gevraagd om je (IBAN) bankrekeningnummer. Dit veld staat standaard ingesteld als een verplicht in te vullen veld, maar voor een gratis zomerlidmaatschap gebruiken we jouw IBAN gegevens niet.

– In het tweede scherm kun je kiezen voor ‘Gratis Zomerlidmaatschap’.

Wil je weten hoe de Vereniging Homeopathie met jouw gegevens omgaat? Bekijk dan ons privacybeleid.