Win.... - Vereniging Homeopathie Spring naar content

Win….

Win 5x een pot Vitals Vitamine D3 3000 ie Softgels t.w.v. € 24,95!

Vitals Vitamine D3Een goed functionerend immuunsysteem is belangrijk voor de weerstand. Bij het ouder worden kan het immuunsysteem extra steun gebruiken. Vitamine D3 3000 ie Softgels biedt een hoge dosering als aanvulling op de voeding en de eigen aanmaak door zonlicht.

Dit product bevat 75 mcg vitamine D3 (cholecalciferol), uitgedrukt in 3000 ie (internationale eenheden), gewonnen uit schapenwolvet. Een effectieve vorm van vitamine D en in een extra hoge dosering bij een verhoogde vitamine D-behoefte.

Vitals geeft aan de nieuwsbrieflezers van de Vereniging Homeopathie nu 5 potjes met 100 Vitamine D3 3000 ie Softgels t.w.v. € 24,95 weg!

Wil je kans maken? Vul dan vóór 15 november 2021 het winformulier in.

Ja, ik doe graag mee!

• Je gegevens worden enkel gebruikt voor het afhandelen van de winactie. Wil je weten hoe wij omgaan met jouw gegevens? Lees dan ons Privacybeleid

Biologische BloembollenHelp je mee om
de natuur én de Vereniging Homeopathie te steunen?

Koop dan deze biologische bloembollen!

Meer info en bestellen >