Ledenvoordelen

Het lidmaatschap van de Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland bedraagt € 45,- per jaar. Als lid profiteer je van de volgende ledenvoordelen:

4x per jaar het Homeopathie Magazine HM

HM is hét lifestyle magazine voor mensen met een bewuste levensstijl. In iedere uitgave vind je prachtige interviews met homeopaten en patiënten, nieuws over ontwikkelingen in de politiek en zorg, boekentips, voedingsadviezen en boeiende columns. Kortom, HM gaat over homeopathie en gezond leven.

Homeopathie Magazine HM

Gratis de digitale nieuwsbrief

Ontvang onze digitale nieuwsbrief vol met actueel nieuws, tips en weetjes over homeopathie en gezondheid. Ook als je geen lid bent kun je de nieuwsbrief gratis ontvangen. De nieuwsbrief verschijnt 1 à 2 keer per maand.
Aanmelden nieuwsbrief

Geen verzendkosten bij de Hahnemann Apotheek

Gratis verzending van bestellingen van homeopathische geneesmiddelen bij de Hahnemann Apotheek (mits betaald per automatische incasso) en bestellingen via hun webshop

Dr. Samuel Hahnemann, grondlegger van de homeopathie

Korting bij drogist Homeopathie Regentesse

Tot 25% korting op artikelen in de webshop van drogist Homeopathie Regentesse (zo’n 50.000 artikelen)

Regentesse apotheek

Korting bij De Roode Roos

Grote kortingen op bestellingen van (orthomoleculaire) voedingssupplementen en vitamines bij De Roode Roos.

De Roode Roos

Korting op het tijdschrift Medisch Dossier

Ruim 25% korting bij afsluiten van het eerste jaarabonnement Medisch Dossier. Je ontvangt tien keer de uitgave voor slechts € 53,- (normale prijs € 69,95). Plus gratis toegang tot het digitale archief van Medisch Dossier.
Deze actie geldt niet voor al lopende abonnementen.

10% korting bij Homeo-Distri

Bij Homeo Distri kun je terecht voor al je VSM producten. Als lid van de Vereniging Homeopathie ontvang je 10% korting op het gehele assortiment.

15% korting bij You Madu

You Madu wil een natuurlijk, gezond en duurzaam alternatief bieden voor traditionele cosmetica en verzorgingsproducten. Met natuurlijke producten, zonder toegevoegde chemische ingrediënten. Leden van de Vereniging Homeopathie ontvangen 15% korting op het gehele assortiment.

10% korting bij OilSpecial

OilSpecial is gespecialiseerd in speciale oliën voor een gezond lichaam, zoals plantaardige omega 3-, 6- en fruitoliën. Leden van de Vereniging Homeopathie ontvangen 10% korting op het gehele assortiment.

10% korting bij MoreThanHip

MoreThanHip staat voor lifestyleproducten met een stijlvol design én een duurzaam karakter. Je vindt er bijzondere mode- en woonaccessoires met een goed verhaal. Als lid van de Vereniging Homeopathie ontvang je 10% korting op het gehele assortiment.

10% korting bij Schaapje Schaapje

Schaapje Schaapje is al ruim 20 jaar een begrip als het gaat om wollen en zijden ondergoed en sportkleding van prachtige kwaliteit. Leden van de Vereniging Homeopathie ontvangen 10% korting op het gehele assortiment.

15% korting bij Things that make you feel good

Bij Things that make you feel good vind je leuke producten en diensten waar je blij van wordt. Zoals sieraden, boeken en kaarten, edelstenen en klankschalen. Als lid van de Vereniging Homeopathie ontvang je 15% korting op het gehele assortiment.

10% korting bij Lamberts

Lamberts heeft een uitgebreid assortiment hoogwaardige voedingssupplementen en kruiden. Leden van de Vereniging Homeopathie ontvangen 10% korting op het gehele assortiment.

€ 29,- korting op de Homeopathische huis- en reisapotheek

Speciaal voor onze leden is een homeopathische huis- en reisapotheek ontwikkeld. Deze apotheek bestaat uit een etui met 28 geneesmiddelen. Het etui is gemaakt van een prachtige kwaliteit leer afkomstig van biologisch en diervriendelijk gehouden vee. Het leer is gekleurd is met natuurlijke en plantaardige kleurstoffen en is daarmee zeer duurzaam.

De middelen zijn bereid door Hahnemann Apotheek te Heiloo. Hierdoor is ook de nalevering van middelen verzekerd.

De prijs bedraagt voor leden € 100,50. Niet-leden betalen € 129,50.
Je kunt deze apotheek bestellen bij de Hahnemann Apotheek via telefoon 072 – 532 53 73 of via e-mail recept@hahnemann.nl.

De huis- en reisapotheek bevat de volgende middelen: overzicht middelen

Het bijbehorende handboek kun je voor € 14,95 bestellen in onze webshop.

Bij aanvang van het lidmaatschap ontvang je een overzicht hoe je gebruik kunt maken van deze ledenvoordelen. Bovendien staat dit vermeld in ieder eerste Homeopathie Magazine van het jaar.

Regelmatig worden de voordelen verder uitgebreid. Via de website, nieuwsbrief en HM houden we je op de hoogte.

De Vereniging Homeopathie streeft naar optimalisatie van het lidmaatschap. De Vereniging Homeopathie heeft op geen enkele wijze contractuele verplichtingen afgesloten met bovenstaande vermelde instanties en/of instellingen en ontvangt hieruit geen enkele vorm van vergoeding.

Enthousiast geworden van alle voordelen? Word dan nu lid!