Homeopathie is een geneeswijze waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam op natuurlijke wijze geprikkeld en geactiveerd wordt.

Deze Homeopathiewijzer bevat een handig alfabetisch overzicht van de belangrijkste kwalen en de daarbij passende planten en mineralen voor homeopathische zelfzorgoplossingen.

De Homeopathiewijzer

De Homeopathiewijzer is een handige informatiegids voor iedereen die wel eens een homeopathisch zelfzorgmiddel gebruikt.

Je kunt dit gidsje t.w.v. € 4,95 gratis bestellen bij de Vereniging Homeopathie!**

Ja, ik wil graag de gratis Homeopathiewijzer ontvangen!

Door de Homeopathiewijzer aan te vragen ga je akkoord met het toesturen van de maandelijkse nieuwsbrief van de Vereniging Homeopathie. Je kunt je hiervoor op ieder moment weer afmelden. Ook kun je eenmalig telefonisch benaderd worden met informatie over de Vereniging Homeopathie.

Wil je weten hoe de Vereniging Homeopathie met jouw gegevens omgaat? Bekijk dan ons privacybeleid.

Help je mee? Word dan lid!

De Vereniging Homeopathie zet zich in voor een betere positie van de homeopathie in Nederland. Door regelgeving mag steeds minder over homeopathie geschreven worden. Hierdoor verdwijnen steeds meer homeopathische middelen uit de winkels.

Dankzij onze leden kan de Vereniging Homeopathie:

• informatie verschaffen over homeopathie,
  • publiekscampagnes voeren,
  • in overleg treden met politiek en verzekeraars,
  • investeren in wetenschappelijk onderzoek,
  • en heel veel andere acties inzetten.

• 4 x per jaar het Homeopathie Magazine
  • Korting op producten en diensten in vele webshops
  • Het Handboek Homeopathische Reisapotheek t.w.v. € 14,95 cadeau.