Bestel hem nu: de Homeopathiewijzer Dieren

Wist je dat homeopathie ook heel goed kan worden toegepast bij dieren? De Vereniging Homeopathie heeft een handig informatiegidsje samengesteld voor jouw huisdier. En je kunt het gratis bestellen!

Homeopathiewijzer Dieren

De Homeopathiewijzer

Heeft jouw huisdier last van huidproblemen, gewrichtsklachten, stress of angst, insectenbeten, diarree of andere aandoeningen?

In de Homeopathiewijzer Dieren lees je allerlei informatie en gezondheidstips om jouw trouwe maatje erdoorheen te helpen.

Je kunt dit handige informatiegidsje t.w.v. € 4,95 nu gratis bestellen bij de Vereniging Homeopathie!**

Ja, ik ontvang graag de gratis Homeopathiewijzer Dieren!

Door de Homeopathiewijzer aan te vragen ga je akkoord met het toesturen van de maandelijkse nieuwsbrief van de Vereniging Homeopathie. Je kunt je hiervoor op ieder moment weer afmelden. Ook kun je eenmalig telefonisch benaderd worden met informatie over de Vereniging Homeopathie.

Wil je weten hoe de Vereniging Homeopathie met jouw gegevens omgaat? Bekijk dan ons privacybeleid.

Help je mee? Word dan lid!

De Vereniging Homeopathie zet zich in voor een betere positie van de homeopathie in Nederland. Door regelgeving mag steeds minder over homeopathie geschreven worden. Hierdoor verdwijnen steeds meer homeopathische middelen uit de winkels.

Dankzij onze leden kan de Vereniging Homeopathie:

• informatie verschaffen over homeopathie,
  • publiekscampagnes voeren,
  • in overleg treden met politiek en verzekeraars,
  • investeren in wetenschappelijk onderzoek,
  • en heel veel andere acties inzetten.

• 4 x per jaar het Homeopathie Magazine
  • Korting op producten en diensten in vele webshops
  • Het Handboek Homeopathische Reisapotheek t.w.v. € 14,95 cadeau.