Spring naar content

Supportactie

Word nu supporter van de Vereniging Homeopathie!

Word supporter van de Vereniging HomeopathieHelp jij homeopathie toegankelijk te houden? En wil je maandelijks kans maken op mooie prijzen?

De Grote Clubactie komt met een vernieuwd initiatief: de Supportactie. Door supporter te worden van de Vereniging Homeopathie help je mee aan een betere positie van homeopathie in het Nederlandse zorgstelsel. Dat is nu belangrijker dan ooit, want door regels verdwijnen homeopathische middelen uit de schappen.

De Vereniging Homeopathie zet zich in voor een vrije keuze op het gebied van je gezondheid door:

  • Informatie te verstrekken;
  • In gesprek te gaan met politiek en verzekeraars;
  • Te investeren in wetenschappelijk onderzoek.

En nog heel veel meer!

Maandelijkse steun

Als je de Vereniging Homeopathie een warm hart toedraagt, kun je ons als Supporter steunen met een lot van € 5,50 per maand, waarvan 80% naar de vereniging toegaat. Je kunt ook 2 of meer loten per maand kopen.

Als supporter maak je ook maandelijks kans op mooie prijzen. Zoals een keukencheque t.w.v. €10.000,-, een rondvaart, jaarabonnement magazine, fotoboek smartphone of diverse soorten kadobonnen.

Hoe werkt het?

De supportersactie werkt volledig digitaal. Je kunt je eenvoudig aanmelden via onderstaande link.

Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met jouw lotnummer(s) en speel je maandelijks mee met de Supportactie-loterij. Iedere 2e dinsdag van de maand is er een trekking. Uit alle verkochte loten over de voorgaande kalendermaand worden, onder toezicht van een notaris, de winnende lotnummers getrokken. Dit gebeurt op het kantoor van de Nationale Grote Clubactie in Tilburg. De uitslag is een dag later in de Lotchecker te bekijken.

Het wijzigingen van je gegevens, aantal loten of opzeggen gaat eenvoudig zoals beschreven in de bevestigingsmail.

Word jij ook supporter van de homeopathie? We hebben jouw hulp keihard nodig!

Natuurlijk kun je ons ook steunen door lid te worden.

Lees hier meer over het lidmaatschap >

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.