Gratis studentenlidmaatschap bij de Vereniging Homeopathie!

Studeer je homeopathie? Dan hebben we nu een leuk aanbod: je kunt gedurende je studietijd gebruik maken van een gratis digitaal lidmaatschap van de Vereniging Homeopathie!

Op deze manier houden we je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen rondom homeopathie en gezondheid, en informeren we je over acties die we inzetten om de homeopathie in Nederland te promoten.

Als studentlid ontvang je:

• 4 x per jaar de digitale uitgave van het Homeopathie Magazine
  • Maandelijks de digitale nieuwsbrief
  • Korting op producten en diensten in vele webshops

Als je klaar bent met je studie hopen we natuurlijk dat je je gratis lidmaatschap wilt omzetten naar een betaald lidmaatschap om de homeopathie in Nederland te helpen ondersteunen. Je ontvangt dan de papieren uitgave van HM in plaats van de digitale versie.

Als je een eigen praktijk opstart, word je als lid gratis vermeld in de homeopatenzoekfunctie op onze website. Bovendien vermelden wij eventuele activiteiten (cursus, open dag, etc.) gratis op onze activiteitenagenda.

Het lidmaatschap van de Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland bedraagt normaal gesproken € 45,- per kalenderjaar.

Ja, ik word graag gratis studentenlid

"*" geeft vereiste velden aan

Geslacht
Voer een nummer in van 2023 tot 2050.
DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.