Spring naar content

Stop met roken challenge

Stop met roken challenge

Stoppen met roken met homeopathieLoop jij al langer rond met de gedachte om te stoppen met roken? Dan is dit het moment om de knoop door te hakken en definitief afscheid te nemen van je rookverslaving en een Rookvrij Leven te verwelkomen!

De Week van de Homeopathie (10 t/m 16 april) staat in 2023 in het thema van chronische ziekten/ luchtwegklachten. In deze week wordt extra aandacht besteed aan uiteenlopende klachten aan je luchtwegen en hoe homeopathie een bijdrage kan leveren aan vermindering van deze klachten en verbetering van je gezondheid.

Stop met roken met homeopathie

Homeopaten in heel Nederland willen jou helpen om te stoppen met roken. Het is een kort intensief traject met een grote kans op succes. Dus wil je een Rookvrij Leven? Meld je dan snel aan!

Wat houdt de challenge in?

  • Een telefonisch consult met een homeopaat die je uitlegt hoe de challenge werkt en hoe homeopathie daarbij kan helpen.
  • Vijf dagen lang iedere dag een motiverend telefoontje van diezelfde homeopaat om je te helpen het niet-roken vol te houden.
  • Ter ondersteuning ontvang je een homeopathisch middel met instructies hoe deze in te nemen.

Stop met Roken challenge - Nu met € 25,- korting!

Normaal kost dit traject van 5 dagen € 75,-, maar meld je je vóór 16 april 2023 aan dan kost het slechts € 50,-.

Als je een pakje per dag rookt heb je dat bedrag er na vijf dagen niet roken al bijna uit! En bedenk eens wat je daarna bespaart als je van je rookverslaving verlost bent!

 

Lees hier meer over homeopathie bij stoppen met roken >

 

Ga jij de challenge aan?

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.