Spring naar content

Weleda Urtica Gel

Weleda Urtica Gel

Urtica Gel is een gezondheidsproduct dat de geprikkelde, rode en gevoelige huid door zonnebrand en insectensteken direct verkoelt en daarnaast verzacht.

Gebruiksinstructie:

Urtica Gel meerdere malen per dag dun aanbrengen op de geprikkelde, rode en gevoelige huid. De gel is alleen bestemd voor uitwendig gebruik.

Samenstelling:

Aqua
Alcohol
Glycerin
Urtica urens extract
Xanthan gum
Arnica montana extract
Urtica Gel bestaat uit een alcoholisch extract van Arnica montana (Valkruid) en Urtica urens (Kleine brandnetel) in een gelbasis van glycerol, xanthaan, alcohol en water.
Zonder synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Informatie over de ingrediënten:

  • Arnica montana, valkruid, is een veelgebruikt homeopathisch bestanddeel en heeft een vaatverwijdende werking. Daarnaast kan Arnica montana worden toegepast ter verbetering van de doorbloeding en bij opkomende zwellingen en blauwe plekken. Arnica mag nooit uitwendig toegepast worden op open wonden.
  • Urtica urens, kleine brandnetel, is een veelgebruikt homeopathisch bestanddeel bij huidaandoeningen en eczeem en heeft samentrekkende en bloedstelpende eigenschappen.

Attentie:

  • Arnica kan in uitzonderingsgevallen allergische huidreacties veroorzaken. Deze verdwijnen spoedig nadat het gebruik is gestaakt. Indien dit, binnen een week, niet het geval is wordt geadviseerd een arts te raadplegen.
  • Urtica Gel mag uitsluitend op een intacte huid gebruikt worden, dus niet op open wonden.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.