Spring naar content

Weleda Symphytum Gewrichtszalf

Weleda Symphytum Gewrichtszalf

Weleda Symphytum Gewrichtszalf wordt toegepast voor het behoud van soepele en veerkrachtige gewrichten.

Gebruiksinstructie:

De zalf één tot drie maal per dag op de betreffende gewrichten aanbrengen. De zalf is alleen bestemd voor uitwendig gebruik en niet langer dan 6 weken per jaar.

Samenstelling:

Sesamum Indicum, Aqua, Lanolin, Cera Alba, Olea Europaea, Alcohol, Lanolin Alcohol, Symphytum Officinale Extract, Larix Decidua, Arnica Montana Extract, Mandragora Officinarum, Rosmarinus Officinalis Oil, Betula Alba Extract, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*.
*from natural essential oil.
Symphytum Gewrichtszalf bestaat uit alcoholische extracten van smeerwortel, Arnica (Valkruid) en berkenblad, een alcohol- en olie extract van alruin, etherische olie van rozemarijn en hars van de lariks in een zalfbasis van sesamolie, bijenwas, wolvetalcoholen, wolvet en water.
Zonder synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Informatie over de ingrediënten:

  • Arnica montana, valkruid, is een veelgebruikt homeopathisch bestanddeel en heeft een vaatverwijdende werking. Daarnaast kan Arnica montana worden toegepast ter verbetering van de doorbloeding en bij opkomende zwellingen en blauwe plekken. Arnica mag nooit uitwendig toegepast worden op open wonden.
  • Symphytum officinale, smeerwortel, is een veelgebruikt homeopathisch bestanddeel en heeft heeft wondhelende, slijmvormende en adstringerende eigenschappen. Het in de plant aanwezige allantoïne prikkelt beschadigd weefsel tot het vormen van nieuw granulatieweefsel en stimuleert ook de celdeling.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.