Spring naar content

Weleda Ogentroost Oogdruppels ampullen

Weleda Ogentroost Oogdruppels ampullen

Ogentroost Oogdruppels wordt toegepast bij tranende, rode en geprikkelde ogen. Oorzaken van tranende ogen zijn een vuiltje of haartje in het oog, pollen in de lucht en andere prikkels zoals scherp zonlicht, wind of chloorwater van het zwembad.

Bij ouderen kan het het gevolg zijn van afhangende oogleden. Bij kinderen in het eerste levensjaar is veelal het traanneuskanaal nog niet open waardoor de ogen tranen en ook vaker vies zijn. Om de ogen te verfrissen, schoon te maken en te verzorgen kun je Ogentroost Oogdruppels gebruiken.
Ogentroost Oogdruppels kan langdurig gebruikt worden en is geschikt voor baby’s (vanaf de geboorte), kinderen en volwassenen.
Ogentroost Oogdruppels kan eveneens gebruikt worden door contactlensdragers.

Gebruiksinstructie:

Volwassenen en kinderen (vanaf de geboorte): 2 maal daags 1 à 2 druppels in het oog druppelen (zie bijsluiter voor de wijze van druppelen).

Samenstelling:

Een ampul Ogentroost Oogdruppels à 0,4 ml bevat per ampul:
0,4 mg Euphrasia officinalis extract.
Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn steriel water, natriumchloride, natriumfosfaatbuffer.

Informatie over de ingrediënten:

  • Euphrasia officinalis, stijve ogentroost, is een veelgebruikt homeopathisch bestanddeel als ontstekingsremmer en heeft samentrekkende en pijnstillende eigenschappen.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.