Spring naar content

Weleda Arnica Gel

Weleda Arnica Gel

Arnica Gel is een gezondheidsproduct wat in het bijzonder geschikt is als eerste hulp na sporten of andere fysieke inspanning. De gel is direct verkoelend, bevordert de doorbloeding en helpt bij een sneller herstel van de spieren. Arnica Gel ondersteunt het herstel van gevoelige spieren en door de samenstelling is Arnica Gel direct verkoelend. Ook bevordert Arnica (Valkruid) de doorbloeding waardoor zuurstof en voedingsstoffen sneller naar de betreffende plek worden gevoerd en de afvalstoffen versneld worden afgevoerd. Te gebruiken door o.a. sporters, kinderen, doe-het-zelvers etc. Tevens verkrijgbaar als Arnica Zalf wat gebruikt kan worden na de eerste hulp fase.

Gebruiksinstructie:

Arnica Gel zo spoedig mogelijk en daarna meerdere malen per dag op de betreffende plek aanbrengen. Arnica Gel is geschikt voor alle leeftijden.
De gel is alleen bestemd voor uitwendig gebruik en dient niet op open wonden te worden toegepast.

Samenstelling:

Arnica Montana Extract
Aqua
Glycerin
Alcohol
Xanthan Gum
Zonder synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Informatie over de ingrediënten:

  • Arnica montana, valkruid, is een veelgebruikt homeopathisch bestanddeel en heeft een vaatverwijdende werking. Daarnaast kan Arnica montana worden toegepast ter verbetering van de doorbloeding en bij opkomende zwellingen en blauwe plekken. Arnica mag nooit uitwendig toegepast worden op open wonden.

Attentie:

  • Gebruik dit middel niet bij overgevoeligheid voor Arnica. Arnica kan in uitzonderingsgevallen allergische huidreacties veroorzaken. Deze verdwijnen spoedig nadat het gebruik is gestaakt. Arnica Gel mag uitsluitend op een intacte huid gebruikt worden, dus niet op open wonden.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.