Spring naar content

VSM Spiroflor Spier- en gewrichtsgel 75 gr.

VSM Spiroflor Spier- en gewrichtsgel 75 gr.

Spiroflor SRL Spier- en gewrichtsgel is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.

Gebruiksinstructie:

Spiroflor SRL Spier- en gewrichtsgel is uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik. De tube kan met behulp van de punt in de dop worden geopend. De gel 2 tot 3 maal daags op de gewenste plekken aanbrengen en licht inmasseren. Bij het toepassen van de gel onder verband slechts een dun laagje aanbrengen en licht inmasseren. Indien binnen 14 dagen geen verbetering optreedt of uw klachten zich dikwijls herhalen, doet u er goed aan een arts te raadplegen.

Samenstelling:

Per 100 g gel bevat Spiroflor SRL Spier- en gewrichtsgel de werkzame bestanddelen:

  • 10 g Symphytum officinale tinctuur
  • 5 g Rhus toxicodendron tinctuur
  • 5 g Ledum palustre tinctuur
  • Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: hamamelidis water, carbomeer, methylparabeen (E218), natrium EDTA, pijnboomolie en triethanolamine.

Informatie over de ingrediënten:

  • Symphytum officinale, smeerwortel, staat in de homeopathie bekend om zijn wondhelende, slijmvormende en adstringerende eigenschappen. Het in de plant aanwezige allantoïne prikkelt beschadigd weefsel tot het vormen van nieuw granulatieweefsel en stimuleert ook de celdeling. Symphytum officinale wordt bereid uit de verse, voor het begin van de bloei verzamelde wortel van de smeerwortel.
  • Ledum palustre​, moerasrozemarijn, staat in de homeopathische geneeskunde bekend als bestanddeel dat wordt toegepast bij kleine puntvormige verwondingen, veroorzaakt door bijvoorbeeld naalden, spijkers en insectenbeten (vooral indien gevolgd door een allergische reactie). Daarnaast wordt het in de homeopathische geneeskunde bij gewricht- en spierreuma toegepast.

Attentie:

  • Spiroflor SRL Spier- en gewrichtsgel mag u uitsluitend gebruiken op een intacte huid, dus niet bij open wonden. Personen met een overgevoeligheid voor één van de bestanddelen wordt afgeraden Spiroflor SRL Spier- en gewrichtsgel te gebruiken.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.