Spring naar content

VSM Spiroflor Spier- en gewrichtscrème

VSM Spiroflor Spier- en gewrichtscrème

Spiroflor SRL Spier- en gewrichtscrème is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.

Gebruiksinstructie:

Spiroflor SRL Spier- en gewrichtscrème is uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik. De tube kan met behulp van de punt in de dop worden geopend. De crème 2 tot 3 maal daags op de gewenste plekken aanbrengen en licht inmasseren. Indien binnen 14 dagen geen verbetering optreedt of uw klachten zich dikwijls herhalen, doet u er goed aan een arts te raadplegen.

Samenstelling:

Per 100 g crème bevat Spiroflor SRL Spier- en gewrichts crème de werkzame bestanddelen:

  • 10 g Symphytum officinale tinctuur ad usum externum,
  • 5 g Rhus toxicodendron tinctuur ad usum externum
  • 5 g Ledum palustre tinctuur ad usum externum.
  • Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: cetostearyl alcohol, natrium cetylstearyl sulfaat, hamamelidis water, avocado-olie, carbomeer, gemodificeerde cocosolie, glycerol (E422), methylparabeen (E218), pijnboomolie en triethanolamine.

Informatie over de ingrediënten:

  • Symphytum officinale, smeerwortel, staat in de homeopathie bekend om zijn wondhelende, slijmvormende en adstringerende eigenschappen. Het in de plant aanwezige allantoïne prikkelt beschadigd weefsel tot het vormen van nieuw granulatieweefsel en stimuleert ook de celdeling.
  • Ledum palustre​, moerasrozemarijn, staat in de homeopathische geneeskunde bekend als bestanddeel dat wordt toegepast bij kleine puntvormige verwondingen, veroorzaakt door bijvoorbeeld naalden, spijkers en insectenbeten (vooral indien gevolgd door een allergische reactie). Daarnaast wordt het in de homeopathische geneeskunde bij gewricht- en spierreuma toegepast.

Attentie:

  • Spiroflor SRL Spier- en gewrichtscrème mag u uitsluitend gebruiken op een intacte huid, dus niet bij open wonden. Personen met een overgevoeligheid voor één van de bestanddelen wordt afgeraden Spiroflor SRL Spier- en gewrichtscrème te gebruiken.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.