Spring naar content

VSM Kind Nisykind neusspray

VSM Kind Nisykind neusspray

VSM Kind Nisykind neusspray is speciaal ontwikkeld om je kindje vrijer door de neus te laten ademen en is verlichtend en verzorgend voor de luchtwegen. Door de zachte verstuiving en kleine dosering van de spraykop is het kindvriendelijk in gebruik. Het is geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar.

Gebruiksinstructie:

VSM Kind Nisykind neusspray is uitsluitend bestemd voor gebruik in de neus.

Kinderen van 0 tot 1 jaar Kinderen van 1 tot 6 jaar
Beginfase 3 of 4 maal daags 1 maal verstuiven in elk neusgat 3 of 4 maal daags 2 maal verstuiven in elk neusgat
Daarna 2 maal daags 1 maal verstuiven in elk neusgat 2 maal daags 2 maal verstuiven in elk neusgat

Verwijder het kapje van de spraydop. Voordat je de sprayflacon voor de eerste keer gebruikt, kun je het beste een aantal malen ‘pompen’ om de aanwezige lucht te verwijderen. Indien de sprayflacon ondersteboven is gebruikt dient deze handeling herhaald te worden. Vooraf, indien mogelijk, de neus goed laten snuiten. Breng de spraydop een klein stukje in het neusgat. Laat je kindje daarbij zoveel mogelijk rechtop zitten of houd, als je kindje nog niet kan zitten, het hoofdje enigszins schuin omhoog. Vervolgens de sprayflacon volledig indrukken. De vloeistof zoveel mogelijk laten opsnuiven. Na gebruik het kapje weer op de spraydop plaatsen. Als er klachten ontstaan, doe je er goed aan om een arts te raadplegen.

Samenstelling:

Aqua
Sodium chloride
Alcohol
Allium cepa
Luffa operculata
Pulsatilla pratensis
Potassium iodide
Silica

Informatie over de ingrediënten:

  • Luffa operculata, sponskomkommer, wordt in de homeopathie toegepast bij vastzittende verkoudheid en ontsteking van de bijholten.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.