Spring naar content

VSM Kind Kindicol Druppels

VSM Kind Kindicol Druppels

VSM Kind Kindicol druppels draagt bij aan het zachter maken van de soms wat harde ontlasting van baby ís en jonge kinderen. Het helpt bij de (her)opname van vocht in de darmen en ondersteunt zo een zachtere darminhoud. VSM Kind Kindicol druppels draagt op die manier bij aan een betere darmpassage en een natuurlijke en regelmatige stoelgang.

 

Gebruiksinstructie:

VSM Kind Kindicol druppels is bestemd voor inname via de mond.

VSM Kind Kindicol druppels bij voorkeur een half uur voor / na de maaltijd toedienen, even in de mond laten houden en dan laten doorslikken. Aan de hele kleintjes kunnen de druppels worden toegediend door ze eerst op een los speentje te druppelen of een lepeltje te gebruiken. Het is raadzaam de aanbevolen dosering niet te overschrijden.
  Kinderen van 0 tot 1 jaar Kinderen van 1 tot 6 jaar
In het begin (dag 1): Elk uur 3 druppels, max. 6 maal per dag      Elk uur 6 druppels, max. 6 maal per dag
Daarna (dag 2 en verder):    3 maal daags 3 druppels 3 maal daags 6 druppels

 

Samenstelling:

Water, glycerol, zoetstof (xylitol), alcohol, Alumina (12,5pg), Calcarea carbonica ostrearum (12,5pg), Graphites (12,5pg), Silicea (12,5pg). Alcohol 3,1% vol.
 

Informatie over de ingrediÌÇnten:

VSM Kind Kindicol druppels bevat een viertal verschillende bestanddelen, die elk op hun eigen wijze bijdragen aan een betere darmpassage. Alumina, Calcarea carbonica ostrearum en Graphites zijn speciaal geselecteerd om de darmwerking van kinderen te stimuleren. Silicea draagt met name bij aan het zachter maken van ontlasting.

 

Laat een reactie achter

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.