Spring naar content

VSM Kind Calendulan kinderemulsie

VSM Kind Calendulan kinderemulsie

VSM Kind Calendulan kinderemulsie is een natuurlijk gezondheidsproduct en bevat Calendula (goudsbloem), kamfer, avocado olie en toverhazelaar. VSM Kind Calendulan kinderemulsie verkoelt en verzorgt de huid na waterpokken.

Gebruiksinstructie:

Goed schudden voor gebruik. De te verzorgen plekken twee tot drie maal per dag voorzichtig deppen met VSM Kind Calendulan kinderemulsie, eventueel met behulp van een watje of tissue.
VSM Kind Calendulan kinderemulsie is uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik op de intacte huid. Bij klachten is het aan te raden je arts/deskundige te raadplegen.

Samenstelling:

  • Hamamelis virginiana distillate
  • Calendula officinalis extract
  • Aqua, alcohol, glycerin, Persea gratissima oil, cetearyl alcohol, camphor, ceteareth-20, triethanolamine, sorbic acid, methylparaben.

Informatie over de ingrediënten:

  • Calendula officinalis, goudsbloem, wordt in de homeopathie vaak toegepast als ontstekingsremmer, ter stimulering van de vorming van granulatieweefsel (wondheling) en ter vermindering van littekenvorming.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.