Spring naar content

VSM Kind Calendulan billenzalf

VSM Kind Calendulan billenzalf

VSM Kind Calendulan billenzalf is speciaal ontwikkeld voor de tere en gevoelige huid van babybilletjes en wordt gebruikt bij luieruitslag. Het beschermt en verzacht de schrale, rode en gevoelige babyhuid. De zalf vormt een beschermend laagje, terwijl de huid toch kan ademen. Hierdoor wordt een goede conditie van de huid ondersteund. Ook bij andere schrale, rode plekjes op de huid kun je de zalf goed gebruiken. VSM Kind Calendulan billenzalf is waterafstotend en bevat geen kleurstoffen en geen parfum.

Gebruiksinstructie:

VSM Kind Calendulan billenzalf is geschikt voor langdurig, dagelijks gebruik zolang je kindje een luier draagt. Maak de billetjes bij elke luierwisseling goed schoon met overvloedig water en een zacht washandje of babydoekje, ook als je kindje alleen geplast heeft. Laat de billetjes daarna goed drogen en breng vervolgens een flinke laag VSM Kind Calendulan billenzalf aan.
Wil je extra voorzichtig omgaan met gevoelige plekjes, breng dan een dikke laag zalf aan op een gaasje en leg deze tegen de billen. Bij een volgende verschoning kun je het gaasje gemakkelijk verwijderen. Gebruik VSM Kind Calendulan billenzalf bij elke luierwisseling.

Samenstelling:

  • Calendula officinalis extract.
  • Paraffinum liquidum, petrolatum, zinc oxide, sorbitan stearate, cera alba, alcohol, aqua.

Informatie over de ingrediënten:

  • Calendula officinalis, goudsbloem, wordt in de homeopathie toegepast als ontstekingsremmer, ter stimulering van de vorming van granulatieweefsel (wondheling) en ter vermindering van littekenvorming.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.