Spring naar content

VSM Arniflor gel 75 gr.

VSM Arniflor gel 75 gr.

Gebruik Arniflor gel en zalf als eerste hulp voor de cosmetische verzorging van blauwverkleuring van de huid en voor de ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid.

Gebruiksinstructie:

Arniflor gel en zalf zijn uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik. De tube kan met behulp van de punt in de dop worden geopend. Arniflor op de gewenste plek(ken) aanbrengen en licht inmasseren. Je kunt de handeling indien gewenst tot drie maal per dag herhalen.

Samenstelling:

  • Arnica montana
  • Calendula officinalis

Informatie over de ingrediÌÇnten:

  • Arnica montana, ook wel valkruid genoemd, wordt in de homeopathie gebruikt als eerste hulp middel bij blessures en verwondingen. Het staat in de homeopathie bekend om de gunstige invloed op opkomende zwellingen en blauwe plekken.
  • Calendula Officinalis, goudsbloem, wordt in de homeopathie toegepast als ontstekingsremmer, ter stimulering van de vorming van granulatieweefsel (wondheling) en ter vermindering van littekenvorming.

Attentie:

  • Arniflor gel en zalf mag je uitsluitend gebruiken op een intacte huid.
  •  Personen met een overgevoeligheid voor Ì©Ì©n van de bestanddelen wordt afgeraden Arniflor te gebruiken.

Laat een reactie achter

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.