Spring naar content

HomeØcare Siroop

HomeØcare Siroop

Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.

Gebruiksinstructies:

Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar: normaal 3 maal daags 1 theelepel*. In acute gevallen om de 15 minuten, over een periode van maximaal 2 uur, een halve theelepel*. Na deze stootkuur wordt overgeschakeld naar de normale dagdosis.
Kinderen (6 maanden – 6 jaar): normaal 3 maal daags een halve theelepel*. In acute gevallen om de 15 minuten, over een periode van maximaal 2 uur, een halve theelepel*. Na deze stootkuur wordt overgeschakeld naar de normale dagdosis.
Kinderen (0 – 6 maanden): er wordt aangeraden geen onverdunde siroop te geven aan kinderen onder de 6 maanden.
* 1 theelepel = 2 ml.
Homeocare Siroop is een siroop voor oraal gebruik. Siroop is een zeer gebruikelijke toedieningsvorm bij de behandeling van hoest. De smaak maakt het, vooral voor kinderen, aangenaam om in te nemen. Bij voorkeur een half uur voor of minstens één uur na de maaltijd innemen. De siroop mag worden ingenomen met warme thee of andere warme dranken, maar niet met melk. Voor een snellere werking moet de siroop een paar seconden in de mond gehouden worden alvorens ze door te slikken.
Wanneer na 14 dagen onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt of wanneer de klachten terugkeren dient een arts te worden geraadpleegd.

Samenstelling:

De werkzame bestanddelen per 100 ml zijn:

  • Aralia racemosa D4 10 ml
  • Bryonia alba D6 10 ml
  • Cephaelis ipecacuanha D4 30 ml
  • Drosera rotundifolia D4 40 ml
  • Sanguinaria D6 10 ml

De andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: Ethanol, Water, Sirupus simplex en Acaciahoning. Bevat 6% v/v Alcohol.

Informatie over de ingrediënten:

  • Drosera rotundifolia, ronde zonnedauw, is een veelgebruikt homeopathisch bestanddeel en heeft krampopheffende eigenschappen. Het wordt in de homeopathische geneeskunde toegepast ter bevordering van het ophoesten van slijm, en werkt bacteriestatisch (bacterieremmend).

Attentie:

Dit product bevat circa 6% (v/v) alcohol.
Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren in de originele verpakking, beneden 25˚ C. Dit homeopathische geneesmiddel is in een goed gesloten verpakking 5 jaar houdbaar.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.