Spring naar content

HomeØcare Exercito gel

HomeØcare Exercito gel

Homeøcare Exercito gel is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie, toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.

Gebruiksinstructies:

De gel twee- à driemaal daags zachtjes inwrijven op de pijnlijke plaatsen. De gel mag, indien noodzakelijk, aangebracht worden onder een verband.
Wanneer na 14 dagen onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt of wanneer de klachten terugkeren dient een arts te worden geraadpleegd.

Samenstelling:

De werkzame bestanddelen per 100 ml zijn:

  • Bryonia D6 10 ml
  • Colchicum autumnale D6 20 ml
  • Dulcamara D6 10 ml
  • Ledum palustre D4 20 ml
  • Rhus tox D6 20 ml
  • Symphytum D8 20 ml

De andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: Carbomeer 980 N, Triethanolamine, Ethanol (96,2% v/v), water,Methyl-, Propyl p-hydroxybenzoas 0,1%, Propyleenglycol.

Informatie over de ingrediënten:

  • Symphytum officinale, smeerwortel, is een veelgebruikt homeopathisch bestanddeel en heeft heeft wondhelende, slijmvormende en adstringerende eigenschappen. Het in de plant aanwezige allantoïne prikkelt beschadigd weefsel tot het vormen van nieuw granulatieweefsel en stimuleert ook de celdeling.

Attentie:

Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren in de originele verpakking, beneden 25˚ C. Dit homeopathische geneesmiddel is in een goed gesloten verpakking 5 jaar houdbaar.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.