Spring naar content

Heel Nectadyn siroop 250ml.

Heel Nectadyn siroop 250ml.

Nectadyn® is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.

Gebruiksinstructie:

Dosering voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:
5 maal daags 10 ml.
Dosering voor kinderen van 6 tot 12 jaar:
5 maal daags 5 ml.
Dosering voor kinderen van 2 tot 6 jaar:
5 maal daags 2,5 ml.

Samenstelling:

Baptisia tinctoria D6
Drosera rotundifolia D4
Hydrastis canadensis D6
Ipecacuanha D4
Rumex crispus D4
Sambucus nigra D4

Informatie over de ingrediÌÇnten:

  • Drosera rotundifolia, ronde zonnedauw, is een veelgebruikt homeopathisch bestanddeel en heeft krampopheffende eigenschappen. Het wordt in de homeopathische geneeskunde toegepast ter bevordering van het ophoesten van slijm, en werkt bacteriestatisch (bacterieremmend).

Attentie:

  • Dit homeopathisch geneesmiddel bevat kleine hoeveelheden ethanol, minder dan 100 mg per dosis. Indien uw arts u heeft meegedeeld dat u bepaalde suikers niet verdraagt, neem dan contact op met uw arts voordat u dit geneesmiddel inneemt.
  • PatiÌÇnten met zeldzame erfelijke aandoeningen als fructose-intolerantie, glucose-galactose malabsorptie of sucrase-isomaltase insufficiÌÇntie dienen dit geneesmiddel niet te gebruiken. Nectadyn H bevat 7,7 gram van een mengsel van sucrose, fructose en glucose per dosis van 10 ml. Voorzichtigheid is geboden bij patiÌÇnten met diabetes mellitus.

Laat een reactie achter

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.