Spring naar content

Dr. Reckeweg Klimax Gastreu R10

Dr. Reckeweg Klimax Gastreu R10

Dr. Reckeweg Klimax Gastreu R10 is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.

Gebruiksinstructies:

Tenzij anders voorgeschreven, voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar:
Driemaal daags 5-10 druppels innemen. In acute gevallen om het uur 5-10 druppels (tot een maximum van 12 maal per dag). Na deze stootkuur weer de normale dagdosis aanhouden.
Kinderen (0-6 jaar): Driemaal daags 5 druppels. In acute gevallen om het uur 3 druppels (tot een maximum van 12 maal per dag). Na deze stootkuur weer de normale dagdosis aanhouden.
De druppels bij voorkeur een half uur voor of minstens een uur na de maaltijd innemen. De druppels kunnen onverdund of met een kleine hoeveelheid water vermengd ingenomen worden. Voor een snellere werking moeten de druppels een paar seconden in de mond gehouden worden alvorens ze door te slikken.
Wanneer na 7 dagen onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt of wanneer de klachten terugkeren, dient een arts te worden geraadpleegd.

Samenstelling:

De werkzame bestanddelen per 10 gram zijn:

  • Cimicifuga D4 3,33 g
  • Lachesis D12 3,33 g
  • Sanquinaria D16 3,33 g

De andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: Ethanol, water. Bevat 38% v/v alcohol.

Informatie over de ingrediënten:

  • Cimicifuga racemosa, zilverkaars, wordt in de homeopathie toegepast ter verbetering van de regulering van het vrouwelijke hormonale systeem. Het heeft kalmerende en stemmingsverbeterende eigenschappen.

Laat een reactie achter

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.