Spring naar content

A. Vogel Valeriaan Ø=D1 50 ml

A. Vogel Valeriaan Ø=D1 50 ml

A.Vogel Valeriaan Ø=D1 is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.

Gebruiksinstructies:

Tenzij anders is voorgeschreven 3x daags 20-30 druppels, bij voorkeur een half uur vóór de maaltijd met wat water innemen. Eventueel: voor het naar bed gaan nog eens 60 druppels. Even in de mond houden en dan doorslikken.
Kinderen van 6-12 jaar: 3x daags 10-15 druppels. Indien nodig voor het naar bed gaan nog eens 30 druppels.
Wanneer na 14 dagen onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt of wanneer de klachten terugkeren, raadpleeg dan uw arts.
Voor gebruik schudden Omdat er tijdens bewaring enig bezinksel kan ontstaan moet er geschud worden voor gebruik.

Samenstelling:

  • Het actieve bestanddeel is Valeriana officinalis Ø=D1. Alcoholgehalte ca. 70% v/v.
  • Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn niet aanwezig.

Informatie over de ingrediënten:

  • Valeriana officinalis, echte valeriaan, is een veelgebruikt homeopathisch bestanddeel ter ontspanning en kalmering van het centrale zenuwstelsel.

Attentie:

  • Let op: de volgende opmerkingen kunnen ook van toepassing zijn op het gebruik van geneesmiddelen enige tijd geleden of in de nabije toekomst. Informeer uw arts of apotheker wanneer u andere geneesmiddelen gebruikt of kort geleden heeft gebruikt. Dit geldt ook voor geneesmiddelen die u zonder recept kunt verkrijgen.
  • Het is bij homeopathische geneesmiddelen mogelijk dat er een beginverergering optreedt in de eerste week van de inname. Dit betekent dat de klachten in eerste instantie toenemen in plaats van afnemen. Stop in dat geval de inname van het homeopathische geneesmiddel en begin een paar dagen later met de halve dosering.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.