Spring naar content

A. Vogel Hyperisan druppels 100 ml

A. Vogel Hyperisan druppels 100 ml

A.Vogel Hyperisan® is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.

Gebruiksinstructie:

Tenzij anders is voorgeschreven 3x daags 5-10 druppels (zie bijsluiter voor de wijze van druppelen), bij voorkeur een half uur vóór de maaltijd met wat water innemen. Even in de mond houden en dan doorslikken.
Wanneer na 14 dagen onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt of wanneer de klachten terugkeren, raadpleeg dan uw arts.
Voor gebruik schudden. Omdat er tijdens bewaring enig bezinksel kan ontstaan moet er geschud worden voor gebruik.

Samenstelling:

  • Achillea millefolium Ø 42%
  • Aesculus hippocastanum Ø 30%
  • Arnica montana Ø=D1 7%
  • Hypericum perforatum Ø 21%
  • Alcoholgehalte ca. 65% v/v. Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn niet aanwezig.

Informatie over de ingrediënten:

  • Aesculus hippocastanum, witte paardenkastanje, is een veelgebruikt homeopathisch bestanddeel bij spataderen en aambeien. Aesculus hippocastanum staat in de homeopathische literatuur bekend om zijn vaatvernauwende, ontstekingsremmende, samentrekkende eigenschappen en het tegengaan van oedeemvorming. In de homeopathische geneeskunde wordt het veelal toegepast ter verbetering van de veneuze doorbloeding, ter versterking van de aderwand en kan met name bij bloedsomloopstoornissen worden toegepast.
  • Hypericum perforatum, Sint-Janskruid, werkt o.a. ontstekingsremmend, samentrekkend en bevordert de genezing.

Wanneer mag u A.Vogel Hyperisan® niet gebruiken

  • ​A.Vogel Hyperisan® mag niet gebruikt worden indien u ciclosporine gebruikt na een orgaantransplantatie of geneesmiddelen gebruikt tegen HIV infectie. Gebruik A.Vogel Hyperisan® ook niet in combinatie met antidepressiva en triptanen (antimigraine middelen).

Wanneer moet u extra voorzichtig zijn met A.Vogel Hyperisan®

  • Gelijktijdig gebruik van A.Vogel Hyperisan® kan de effectiviteit van fenprocoumon, acenocoumarol, digoxine, carbamazepine, fenobarbital, fenytoïne en theophylline verminderen. Vraag uw arts om advies omdat de dosering van deze geneesmiddelen aangepast dient te worden bij het begin of tot twee weken na beëindigen van het gebruik van A.Vogel Hyperisan®. Als u orale anticonceptiva (“de pil”) gebruikt, kan de betrouwbaarheid hiervan zijn verminderd en kunnen doorbraak-bloedingen optreden. Daarom wordt aangeraden tijdens het gebruik van A.Vogel Hyperisan® en tot 14 dagen na beëindiging ervan extra voorzorgen te nemen om de zwangerschap te voorkomen (bijvoorbeeld het gebruik van een condoom).

Gebruik van A.Vogel Hyperisan® tijdens zwangerschap of borstvoeding

  • Uit voorzorg dient u dit homeopathische geneesmiddel niet te gebruiken tijdens zwangerschap en de periode van borstvoeding.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.