Spring naar content

A. Vogel Atrosan tabletten 60st.

A. Vogel Atrosan tabletten 60st.

Bij milde gewrichtspijn.

Gebruiksinstructie:

Tenzij anders is voorgeschreven ’s ochtends en ’s avonds 1 tablet tijdens de maaltijd met water innemen. De tablet in zijn geheel doorslikken. Als de klachten verergeren of wanneer na 4 weken onafgebroken gebruik geen verbetering van klachten wordt bemerkt, raadpleeg dan uw arts. Dit product is niet bedoeld voor personen jonger dan 18 jaar.

Samenstellling:

  • Het actieve bestanddeel is een extract van gedroogde wortels van Harpagophytum procumbens DC. en/of Harpagophytum zeyheri Decne (Duivelsklauw). Een filmomhulde tablet van 855 mg bevat 480 mg extract. Dit komt overeen met 720-1440 mg gedroogde wortels.
  • Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: lactose, maïszetmeel (Zea mays), microkristallijne cellulose, silica, hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumstearaat, talk, titaniumdioxide, macrogol (PEG-150).

Informatie over de ingrediënten:

  • Harpagophytum procumbens, duivelsklauw,  staat in de homeopathische geneeswijze bekend om zijn ontstekingsremmende en pijnstillende werking.

Wanneer mag u A.Vogel Atrosan® tabletten niet gebruiken?

  • Overgevoeligheid (allergie) voor planten van de familie van de Harpagophytum of één van de andere componenten van A.Vogel Atrosan tabletten.

Wanneer moet u extra voorzichtig zijn met A.Vogel Atrosan® tabletten?

  • Indien de gewrichtspijnen gepaard gaan met roodheid en zwelling van de gewrichten dient voor het gebruik een arts te worden geraadpleegd. Uit voorzorg wordt het gebruik van Harpagophytumpreparaten door patiënten met een ulcus pepticum (zweer in het maagdarmkanaal) of ulcus duodeni (zweer in de twaalfvingerige darm) afgeraden. Voorzichtigheid is geboden bij patiënten met hart- en vaatziekten. Doordat dit product lactose bevat dient u, indien uw arts u heeft meegedeeld dat u bepaalde suikers niet verdraagt, contact op te nemen met uw arts voordat u dit geneesmiddel inneemt.

Gebruik van A.Vogel Atrosan® tabletten tijdens zwangerschap of borstvoeding

  • Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van Atrosan tabletten uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.