HomeØcare Revito

Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.

Gebruiksinstructies:

Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar: normaal 3 maal daags 10 druppels. In acute gevallen om de 15 minuten, over een periode van maximaal 2 uur, 5 druppels. Na deze stootkuur wordt overgeschakeld naar de normale dagdosis.
Kinderen (0-6 jaar): normaal 3 maal daags 5 druppels. In acute gevallen om de 15 minuten, over een periode van maximaal 2 uur, 3 druppels. Na deze stootkuur wordt overgeschakeld naar de normale dagdosis voor kinderen onder de 6 jaar.
Bij voorkeur een half uur voor of minstens één uur na de maaltijd innemen. De druppels kunnen onverdund of met een kleine hoeveelheid water vermengd ingenomen worden. Voor een snellere werking moeten de druppels een paar seconden in de mond gehouden worden alvorens ze door te slikken.
Wanneer na 14 dagen onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt of wanneer de klachten terugkeren dient een arts te worden geraadpleegd.

Samenstelling:

De werkzame bestanddelen per 100 ml zijn:

  • Aconitum napellus D6 10 ml
  • Echinacea purpurea D6 30 ml
  • Eupatorium perfoliatum D4 10 ml
  • Lachesis muta D12 20 ml
  • Phytolacca Americana D4 20 ml
  • Sulfur D6 10 ml

De andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: Ethanol, water. Bevat 35% v/v Alcohol.

Informatie over de ingrediënten:

  • Aconitum Napellus, blauwe monnikskap,  wordt in de homeopathische geneeskunde toegepast ter bevordering van de genezing bij virale aandoeningen, zoals koorts, infecties en (long)ontstekingen.
  • Eupatorium perfoliatum, waterhennep, wordt in de homeopathie toegepast bij hoesten en een pijnlijke borstkas, misselijkheid en hoofdpijn (veelal gepaard met koorts).
  • Echinacea purpurea, rode zonnehoed, is een veelgebruikt homeopathisch bestanddeel ter verhoging van de lichaamsweerstand tegen bacteriële en virale infecties. Het bevordert de activiteit van de witte bloedlichaampjes en voorkomt dat infecties zich uitbreiden.

Attentie:

Dit product bevat circa 35% (v/v) alcohol. Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren in de originele verpakking, beneden 25˚ C. Dit homeopathische geneesmiddel is in een goed gesloten verpakking 5 jaar houdbaar.