Word lid van de Vereniging Homeopathie!

Door regels verdwijnt homeopathie uit de winkels. De Vereniging Homeopathie doet er alles aan om de homeopathie een volwaardige plek in het Nederlandse gezondheidsstelsel te geven.

Zo investeren we in wetenschappelijk onderzoek, lobby bij politiek en verzekeraars en verstrekken we informatie over homeopathie via onze media.

Help jij mee? Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

Als lid ontvang je:

  • Korting op producten en diensten in vele webshops
  • Gratis verzending van bestellingen bij de Hahnemann Apotheek (bij automatische incasso)
  • 4 x per jaar het Homeopathie Magazine
  • Als welkomstcadeau het Handboek Homeopathische Reisapotheek t.w.v. € 14,95.  In dit handboek vind je naast een algemene inleiding in de homeopathie ook uitgebreide informatie over de toepassing van homeopathie bij veelvoorkomende (vakantie)kwaaltjes. Handig om mee op reis te nemen maar ook voor thuis!

* Bij lidmaatschap van minimaal één jaar en zo lang de voorraad strekt.

Word lid en ontvang Blossombs zaadbommetjes cadeau

Ontvang nu als je lid wordt tijdelijk een setje Blossoms zaadbommetjes t.w.v. € 3,95 extra cadeau!

Zolang de voorraad strekt. In de zaadbommetjes van Blossombs zit een biologische wilde bloemenzaadmix. Strooi ze uit en geniet binnenkort van de mooiste bloemen!

Het lidmaatschap van de Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland bedraagt € 45,- per kalenderjaar (bij automatische incasso) en is tot wederopzegging.

Wil je iemand een lidmaatschap cadeau doen? Of ben je al lid en wil je iemand anders lid maken? Je krijgt dan beiden het welkomstcadeau!

Wil je geen lid worden, maar ons op een andere manier steunen?