Spring naar content

Homeopathie Festival

Welkom bij het Homeopathie Festival!

Homeopathie FestivalVan 2 t/m 6 oktober 2023 vindt het Homeopathie Festival plaats.

Het thema is dit keer:

Chronische aandoeningen aan het bewegingsapparaat

Tijdens het festival besteden we extra aandacht aan dit thema. We hebben het dan bijvoorbeeld over langdurige rug-, pols-, voet-, enkel- of knieklachten. De oorzaak hiervan kan uiteenlopen van een sportblessure, ongeluk, overbelasting of verkeerde houding tot een chronische aandoening als artrose (slijtage). Maar ook stress kan een belastende factor zijn. Vaak is er een combinatie van oorzaken.

Homeopathie kan bij veel van deze aandoeningen een positieve rol spelen. Daarom hebben we op deze website een dossier samengesteld met allerlei artikelen en onderzoeken over chronische aandoeningen aan het bewegingsapparaat.

Boek nu je gratis miniconsult!

Homeopathie Festival - MiniconsultBen je benieuwd wat homeopathie voor jou kan betekenen?

Tijdens het Homeopathie Festival kun je gebruik maken van een gratis miniconsult bij een erkende homeopaat. Je hoeft er niet de deur voor uit; het gesprek vindt telefonisch plaats.

In een gesprek van plm 20 minuten krijg je algemene informatie over homeopathie en over wat homeopathie kan betekenen voor jouw aandoening of kwaal. Of die van je (huis)dier! Een mooie gelegenheid om gratis kennis te maken met homeopathie.

Homeopathie voor dieren

Homeopathie voor dierenHomeopathie helpt niet alleen mensen, maar kan ook bij dieren uitstekende resultaten geven. Door een homeopathische behandeling wordt het zelfherstellend vermogen van het dier geprikkeld. Een dier laat vaak heel direct zien waar het last van heeft, en zo is ook direct merkbaar ook of er na behandeling verbetering optreedt.

Ook voor dieren met gewrichtsklachten of andere aandoeningen aan het bewegingsapparaat kan homeopathie bijdragen aan verlichting van de klachten.

Wil je weten of homeopathie iets kan betekenen voor jouw (huis)dier?

Word jij ook Klassiek Homeopaat?

Opleiding tot Klassiek HomeopaatOverweeg jij een carrièreswitch of ben je op zoek naar een leuke vervolgopleiding? Homeopaat is misschien wel het leukste beroep van Nederland! Je bepaalt zelf de indeling van je werkweek en krijgt de kans om veel mensen te helpen bij verschillende gezondheidskwalen.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.