Spring naar content

Giftenactie: Doneer en win een Wellness arrangement met lunch voor 2 personen!

Giftenactie 2023: Doneer en win een Wellness arrangement met lunch voor 2 personen t.w.v. € 65,-!

De Vereniging Homeopathie zet zich in voor een betere positie van homeopathie. Door informatie te verschaffen over homeopathie, maar ook door overleg te voeren met de politiek en verzekeraars, onderzoek te financieren en heel veel andere activiteiten. Daarbij hebben we jouw steun keihard nodig.

Doe nu mee met onze giftenactie en maak kans op een Wellness Gift Card voor 2 personen t.w.v. € 65,-!

Deze gift card geeft recht op een wellness arrangement voor twee personen inclusief dagentree en luxe belegd broodje naar keuze en dient verzilverd te worden via de website van één van de volgende deelnemende wellnesresorts in Nederland: Veluwse bron, Elysium, Thermen Holiday, Zwaluwhoeve, SpaPuur, SpaSense, SpaWell en SpaWeesp.

Doneer en Win een wellness arrangement

 

Bovendien zijn er nog vijf troostprijzen te winnen: een set biologische huidverzorgingsproducten van MKL Green Nature ter waarde van € 20,-.

 

Zo maak je kans:

Maak nu een gift over naar IBAN nummer  NL39TRIO 0788 8631 85 t.n.v. Vereniging Homeopathie te Amsterdam (onder vermelding van 'gift' en je lidnummer). Daarmee steun je niet alleen het werk van de vereniging, maar maak je bovendien kans op de hoofdprijs: een wellness arrangement voor twee personen inclusief dagentree en lunch t.w.v. € 65,- of één van de vijf troostprijzen!

De hoogte van de donatie is niet van invloed op de winkans.
Na 1 augustus 2023 worden de winnaars getrokken. Zij krijgen uiterlijk 31 augustus 2023 schriftelijk bericht.

Via de volgende link kun je ook gemakkelijk online doneren:

Alvast hartelijk dank voor je gift!

ANBI

anbiDe Vereniging Homeopathie is een door de belastingdienst erkende algemeen nut beogende instelling (ANBI). Je gift is -onder bepaalde voorwaarden- aftrekbaar voor de belasting.

 

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.