Spring naar content

Met 75% korting naar de Nationale Gezondheidsbeurs!

Met 75% korting naar de Nationale Gezondheidsbeurs!

Nationale GezondheidsbeursOp zoek naar inspiratie voor een gezonde leefstijl? Kom dan naar De Nationale Gezondheidsbeurs! Deze vindt plaats van donderdag 6 tot en met zondag 9 februari 2020 in de Jaarbeurs te Utrecht. Ook de Vereniging Homeopathie is aanwezig met een ruime stand, waar je een gratis miniconsult kunt krijgen en lezingen over homeopathie kunt volgen.

Bestel nu tickets voor de beurs met onze actiecode en krijg 75% korting!

 

Wat is er allemaal te doen?

Vier dagen lang kun je uitgebreid inspiratie opdoen voor een gezonde leefstijl. Naast ontmoetingen met heel veel bekende gasten, bloggers, coaches en auteurs biedt deze gezonde beurs je sfeervolle paviljoens, actieve workshops, fitness, ontspannende massages, yoga, mindfulness, smakelijke proeverijen, nieuwste trends, 150 leerzame presentaties, kooktheater, voedingsadvies, gezondheidstesten, gezonde acties met voordeel en een gratis digitale GezondheidsGids. Je hebt bovendien gratis toegang tot de Allergiebeurs.

Je vindt er heel veel bekende gasten als Rudolph van Veen, Anna Nooshin, Mathijs Vrieze, Carlos Lens, Vivian Reijs en Juglen Zwaan. Kijk op www.gezondheidsbeurs.nl voor het actuele programma.

 

Kom langs bij de stand van de Vereniging Homeopathie

Natuurlijk kun je de Vereniging Homeopathie ook dit jaar weer vinden op de Nationale Gezondheidsbeurs. De stand van de Vereniging Homeopathie vind je op plein ‘Health’ (nummer B17).

Tijdens de beurs verstrekken wij de bezoekers informatie over homeopathie en gezondheid. Kom langs en pak een folder mee, doe een gratis miniconsult bij een homeopaat, woon een van de gratis lezingen bij of koop tegen speciale beursprijzen producten van onder meer Weleda, VSM en Vitortho. Dan kun je ook meteen op vertoon van je beursvoordeelcheque een gratis zakje bloemzaad ophalen, waar de bijen blij van zullen worden!

 

Gratis consulten

Voor vragen over gezondheidsklachten kun je in onze stand terecht bij een gekwalificeerde homeopaat. We hebben een speciale spreekkamer ingericht waar je in alle privacy een miniconsult kunt doen. Mocht je na het miniconsult besluiten een homeopaat te bezoeken, dan kun je meteen profiteren van een kortingsactie: wij geven namelijk maar liefst 50% korting op een consult bij een van de deelnemende homeopaten.

 

Gratis lezingen over homeopathie

Wil je meer weten over spijsvertering, de overgang, luchtwegen, hart, huid of homeopathie bij dieren? Volg dan een van de vele lezingen die homeopaten iedere dag bij de stand geven. De lezingen zijn gratis te bezoeken.

 

Programma lezingen:

Tijdstip: Thema:
11:00-11:30  Spijsverteringsklachten: "Ik kan dit niet verteren"
11:45-12:15  Overgangsklachten: "Het zweet breekt me uit"
12:30-13:00  Luchtwegklachten: "Geef me wat lucht aub"
13.15-13.45  Zwangerschap en bevalling: Wat gebeurt daar in mijn buik"
14:00-14:30  Homeopathie voor dieren
14:45-15:15  Hartklachten: 'Het ritme van mijn hart"
15:30-16:00  ADHD: "Minder druk met homeopathie"
16:15-16:45  Huidklachten: "Het zit me op de huid"

Koop nu je tickets met 75% korting via de Vereniging Homeopathie

Via de Vereniging Homeopathie kun je nu naar de Nationale Gezondheidsbeurs met maar liefst 75% korting:

Bestel met de actiecode HOMEOP20 en betaal geen € 20,- maar slechts € 5,- per ticket!

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.