Doei angst, hallo liefde: een inspirerende reisgids voor het leven

Verschil maken

Dit boek houdt de ontwikkeling die wij als mensen, en ook collectief als mensheid doormaken, tegen het licht. Het gaat vooral over wat we zelf kunnen doen om verschil te maken. Wie bereid is om hiermee aan de slag te gaan zal om te beginnen energie moeten steken in het onderhouden van een gezonde relatie met zichzelf, en van daaruit met de mensen om zich heen.

Afstemmen op liefde

Het is opvallend dat de strekking van dit boek veel overeenkomsten heeft met waarden waar ook de homeopathie voor staat: zelf verantwoordelijkheid nemen door bewust te kiezen voor een gezonde leefstijl, zelfontplooiing en het stimuleren van vitaliteit. Wie deze zienswijze onderschrijft vindt in ‘Doei angst, hallo liefde’ allerlei aanknopingspunten die kunnen helpen bij het loslaten van verdeeldheid en het afstemmen op liefde en verbondenheid.

Keuzes vanuit het hart

Dit boek is een aanrader voor iedereen die zoekt naar antwoorden op de grote vragen van deze tijd. Behalve inzicht in een aantal patronen waarin mensen zich kunnen verliezen biedt dit boek ook kansen tot het maken van keuzes, niet alleen met het verstand maar vooral vanuit het hart.

Inspirerende reisgids

Hiermee is dit boek niets minder dan een inspirerende reisgids voor het leven, met een route die voert over zonnige paden van zingeving, duurzaamheid, verbinding en liefde.

Door: Peter Goosensen

Over de auteurs:
Judith van Gaalen en Jeroen Morssink schreven eerder boeken over gezondheid, bewustzijnsontwikkeling en spiritualiteit. Dit is hun eerste boek samen.