Doe mee aan de Grote Clubactie! – Start: 21 september

Ook dit jaar neemt de Vereniging Homeopathie weer deel aan de Grote Clubactie.

Grote Clubactie

Extra steuntje voor de homeopathie

Als je één of meer loten koopt steun je onze activiteiten om de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden.

De opbrengst van dit jaar willen we gebruiken om onze Homeopathie app te vernieuwen. Zo kunnen we nog meer mensen helpen in hun zoektocht naar een homeopathische oplossing.

Loten kosten € 3,- per stuk en zijn online te koop. Je ontvangt je lotnummer vervolgens op je bankafschrift.

De verkoop start op zaterdag 21 september 2024 en sluit op 4 november. De trekking vindt plaats op 19 november. Vanaf 20 november vind je de trekkingsuitslag op de website van de Grote Clubactie.

Mooie prijzen

Je steunt met de aankoop van loten niet alleen het werk van de Vereniging Homeopathie, maar maakt daarbij ook kans op niet één, maar twee hoofdprijzen van € 100.000,- of een van de vele andere mooie prijzen.

We hopen natuurlijk op een fantastische lotenverkoop!

Doe je ook mee?

Grote Clubactie