Spring naar content

BLOGS VAN VANJA WIERENGA

Blog van Vanja Wierenga

Vanja Wierenga

Het oog kan zichzelf wèl zien

Laatst had ik mijn pols verstuikt. Om eerlijk te zijn dacht ik dat hij gebroken was maar een echo en een foto leverden niets op. Ik had al homeopathische middelen genomen. Maar na vijf weken werd ik nog steeds ’s nachts wakker van de pijn.

Lees verder
Vanja Wierenga

Nostalgie

De krantenwijk zal verdwijnen, en misschien daarmee ook die irritante reclamefolders die ik vaak in hele pakken in de sloot zie liggen.
Men leest steeds minder kranten en boeken. Het papier verdwijnt. Misschien is dat goed voor het milieu.

Lees verder
Vanja Wierenga

Bloeddruk

Bloeddruk – Onschuldige kruidensupplementen die je bloed doen koken?
Wist je dat bepaalde reguliere medicijnen en verschillende kruiden in supplementen een levensgevaarlijke wisselwerking kunnen hebben?

Lees verder
Vanja Wierenga

Je zult er maar wonen

Terwijl Europa in de ban is van de Oekraïne, overstroomt het oosten van Australië door hevige regenval en uitdijende rivieren. Mensen moeten hun huizen uit vluchten en overnachten in kerken en buurthuizen.

Lees verder
Vanja Wierenga

Terugblik

Ik realiseerde mij laatst dat sommige mensen al meer dan 20 jaar bij mij in de praktijk komen. Ik heb ze mogen begeleiden door vele fasen in hun leven. Van jonge man of vrouw of kind, naar volwassene.

Lees verder
Vanja Wierenga

Het nieuwe normaal

Ik ben regelmatig in het buitenland, ook buiten Europa. Momenteel zit ik in Australië. Ik raak altijd enthousiast als ik daar dan weer in winkels allemaal homeopathische zelfzorgmiddelen zie liggen.

Lees verder
Vanja Wierenga

Over osteoporose, Afrikaanse vrouwen en astronauten

“Kan homeopathie osteoporose genezen?”, was de vraag van een vrouw die mij belde naar aanleiding van een gebroken rugwervel. Zij was aan het herstellen maar had de diagnose osteoporose gekregen. Ze had zware medicatie waar ze slecht op reageerde

Lees verder
Vanja Wierenga

Kattentaal

Wij hebben twee Siamese katten. Die staan bekend om hun praatgrage karakter. Als ze dus beginnen met mauwen dan verwachten ze iets van ons. Lila mauwt de hele tijd en loopt achter mij aan. ‘Wat wil je nu poes?’, vraag ik. Eten heeft ze net gehad

Lees verder
Vanja Wierenga

Flow en de geneeskunst van de homeopathie

Ik kreeg laatst een boek van mijn coach in handen gedrukt. Mijn oog viel meteen op een passage in het eerste hoofdstuk: “Waarnemen is niet een actie, maar een staat van zijn. Waarnemen is niet van de zintuigen of de geest, maar van het wezen

Lees verder
Vanja Wierenga

Vitamine B12 tekort en homeopathie

Wist je dat jij een vitamine B12 tekort kunt hebben terwijl jouw bloedwaarde binnen de referentiewaarde ligt? Zelfs een waarde dichtbij de ondergrens kan al klachten geven. Ik heb een aantal praktijkvoorbeelden van mensen waarbij de bloedwaarde

Lees verder

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.