Spring naar content

BLOGS VAN NANCY GROENEVELD

Blog van Nancy Groeneveld

Nancy Groeneveld

Oude bekenden

Er komt een mailtje binnen van een dame die vraagt of ik nog weet wie ze is. Ik heb meer dan tien jaar geleden haar schaap Axel en ook haar herdershond Storm behandeld met homeopathie.

Lees verder
Nancy Groeneveld

Als dierenvriend geboren

Dat dieren veel meer op hun intuïtie vertrouwen dan wij mensen weten de meeste dierenliefhebbers wel. In mijn werk als homeopaat voor mens en dier zie ik natuurlijk ook wel mensen die erg intuïtief zijn.

Lees verder
Nancy Groeneveld

Praktijk perikelen

Ik heb echt een fantastisch beroep. Praat met leuke interessante mensen die voor zichzelf, hun kind of dier naar de praktijk komen en bezoek mooie plekken als ik op huis/stalbezoek ga.

Lees verder
Nancy Groeneveld

De mussen vallen dood van het dak

De mussen vallen vandaag letterlijk (dood) van het dak. Het was zelfs op het nieuws. Ik moet direct denken aan mijn collega vrijwilligers op de dierenambulance en bij de vogelopvang die het hierdoor nog drukker hebben dan anders.

Lees verder
Nancy Groeneveld

De kracht van homeopathie

Een aantal weken geleden kwam er een ouder echtpaar met hun hondje naar de praktijk voor een homeopathisch consult. Beide waren de tachtig ruim gepasseerd. Desalniettemin hebben ze besloten om toch nog een mooi huis te bieden aan een hondje uit.

Lees verder
Nancy Groeneveld

Toeval bestaat niet

Ongeveer een jaar geleden werd mijn hulp ingeroepen voor een bijzondere casus. Ik werd gebeld door de eigenaresse van een Shire merrie (het grootste paardenras ter wereld) die al twee stilgeboortes had gehad.

Lees verder
Nancy Groeneveld

Homeopathie en een paard met koliek

Regelmatig hoor of lees ik nog de misvatting dat het wel even kan duren voordat een homeopathisch middel gaat werken. Dit komt mede door de complexmiddelen in de winkels waarop staat dat je zoveel druppels meerdere keren per dag moet innemen.

Lees verder
Nancy Groeneveld

Bumper, een Bull Mastif met huidproblemen

Soms sta ik echt versteld van de keuzes die mensen maken. Neem nu hond Bumper een Bull Mastif van pakweg 75 kilo. Van tevoren denk ik daar dan een grote stoere kerel bij. Maar niets blijkt minder waar.

Lees verder
Nancy Groeneveld

En dan ben je ineens zelf aan de beurt!

Ik had een drukke week met consulten achter de rug en het weekend stond voor de deur. Die vrijdagavond had ik vrij plotseling heel erg pijnlijke spieren overal in mijn lichaam. De volgende ochtend voelde ik mij nog iets slechter.

Lees verder
Nancy Groeneveld

Bruno

Hoewel ik vrij nuchter ben begint de coronacrisis toch ook bij mij wel zijn tol te eisen. Ik word er vooral moe van. Al die angstige mensen om je heen. De beperkingen die ons worden opgelegd. Het niet mogen knuffelen. Het voelt allemaal zo

Lees verder

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.