Spring naar content

BLOGS VAN MANON BRUINS

Blog van Manon Bruins

Manon Bruins

Een Stuiterende Pup

Een maand of twee geleden hoorde ik mijn vriendin nog zeggen: “Nooit meer een hondje!” Haar woorden waren doordrenkt met overtuiging, waardoor ik me een beetje zorgen begon te maken.

Lees verder
Manon Bruins

One size fits all?

In juli stond het in de kranten en werd het zelfs vermeld in het achtuurjournaal. Vrouwen die leden aan ‘hormonenfobie’. Het betrof voornamelijk jonge vrouwen die natuurlijke anticonceptiemethoden gebruikten en dit via een app bijhielden.

Lees verder
Manon Bruins

Mancinella

In mijn praktijk kan ik meestal goed uit de voeten met zo’n 100 homeopathische middelen. Eén van deze middelen, of een samenwerking van een aantal middelen, is meestal voldoende om gezondheid te herstellen.

Lees verder
Manon Bruins

Pup-geluk

Medio december kregen we onze langverwachte pup. De week ervoor was ik in een winkel toen een verkoopster tijdens het inpakken van een kadootje aan het verzuchten was hoe zwaar haar leven was met pup.

Lees verder
Manon Bruins

Daag jezelf uit deze herfst

Vlak voor de zomer liep ik een nare knieblessure op. Dat was aan mijn slechte knie, waaraan ik tien jaar eerder geopereerd was. Toen was ik zo weer op de been, nu niet.

Lees verder
Manon Bruins

Ik ga op reis en ik neem mee… Homeopathie!

De vakantie komt er weer aan. Zoals zoveel ouders met schoolgaande kinderen zijn we gebonden aan de schoolvakanties. Nog even de schouders eronder en we pakken de koffers.

Lees verder
Manon Bruins

Welterusten

Bijna wekelijks melden zich ouders in mijn praktijk met een baby of kindje tussen de twee maanden en de drie jaar oud. Belangrijkste klacht is: ‘ons kindje kan heel slecht in slaap komen’ of ‘in slaap vallen lukt wel, maar..

Lees verder
Manon Bruins

‘Lost in translation’

Het is net na Sinterklaas als ik deze blog schrijf. Bijna alle volwassenen die ik spreek op consult moeten het even kwijt – een diepe zucht ‘de feestdagen…’.

Lees verder
Manon Bruins

RS-virus in de homeopathiepraktijk

Het RS-virus komt ieder jaar wel even langs in de homeopathie praktijk. Hoestende kindjes met rochelende ademhaling, flink snot, koorts, die niet vlot opknappen.

Lees verder
Manon Bruins

Vertrouwen

Op een doordeweekse avond stop ik onze jongste dochter van 11 jaar in bed. ‘Mam, kijk eens wat ik vandaag heb gedaan…’ Ze laat een foto zien die haar vriendin van haar heeft gemaakt terwijl ze in een Hele Hoge Boom is geklommen.

Lees verder

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.