Spring naar content

BLOGS VAN LILIAN PETERS

Blog van Lilian Peters

Lilian Peters

Homeopathie is een zegen

Het is november en ik slenter over een tapijt van gekleurde bladeren. Ze zijn mooi van kleur, nog niet zo lang geleden schitterden ze hoog aan de takken in het lage zonlicht.

Lees verder
Lilian Peters

Goudsbloemen

Begin dit jaar kreeg ik een moestuin. Na een jaar op de wachtlijst, was ik een van de gelukkigen die een stukje grond mocht uitkiezen. Mijn voornemen was om naast groenten, ook vooral bloemen te laten groeien in mijn tuin.

Lees verder
Lilian Peters

Rotterdam de mooiste

De marathon van Rotterdam, ’de mooiste’ volgens velen. Welke langeafstandsloper kan zijn leven voorbij laten gaan zonder dit parcours gelopen te hebben?

Lees verder
Lilian Peters

The Ice Dog

Het was een stille zondagochtend in de winter. Met Toby slenterde ik een rondje om. Toby, onze zwarte labrador van 14 en een half jaar geeft het tempo aan. Hij loopt moeizaam, hoort weinig en ziet vaak nog minder.

Lees verder
Lilian Peters

Verhalen

Zo lang ik me kan herinneren ben ik dol geweest op verhalen. Boeken verslond ik. Als klein meisje las ik half verscholen onder de dekens, terwijl het donker mijn slaapkamer binnenkroop en mijn leeslampje al lang uit moest zijn.

Lees verder
Lilian Peters

Ithaka

De maand juni bracht ik door op La Palma. Daar in een café las ik een gedicht op de muur dat me dertien jaar terugbracht in de tijd, namelijk naar de dag dat ik trouwde.

Lees verder
Lilian Peters

Zwarte killer

Met een klap zwaaide het kattenluikje omhoog. En terwijl ik aan de tafel zat te werken, zag ik een zwarte schim door de kamer gaan. Het was onze kat. Meteen begon er iets op kniehoogte te fladderen en even later zeilde een vogel door de

Lees verder
Lilian Peters

Een nieuw begin

De donkere dagen voor kerst. Hoe anders is alles dit jaar. Op 10 december zijn wij verhuisd. Onze kinderen wonen inmiddels allemaal op een eigen stek. Wij verlangden naar een eenvoudiger leven: een kleiner huis, comfortabeler, minder onderhoud,

Lees verder
Lilian Peters

De schoonheid van de vliegenzwam

Ieder jaar komen ze op in de vochtige houtsnippers van het paadje in mijn achtertuin: prachtig gekleurde vliegenzwammen. Op enkele meters van de grote berk en onder de meidoorns groeien ze. Als ze er zijn, neem ik altijd even de tijd om ze te

Lees verder
Lilian Peters

De veerkracht van het Madeliefje

Vanuit het raam van mijn praktijk kijk ik uit op een grasveld met berken en madeliefjes. Door de overvloedige regenbuien van de laatste dagen ziet het gras er sappig-groen uit en steken de witte bloemhoofdjes monter omhoog. Madeliefjes zijn

Lees verder

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.