Spring naar content

Blogs van Annelies Meester

Blog van Annelies Meester

Annelies Meester

Long-COVID en homeopathie

Een 54-jarige man meldde zich met de vraag of ik iets kon betekenen voor hem als long-COVID patiënt. Negen maanden ervoor kreeg hij corona en nog was hij niet hersteld.

Lees verder
Annelies Meester

Homeopathie en ademen

Het verband tussen homeopathie en ademen is niet iets wat snel voor de hand ligt, maar is groter dan we denken. Het leven van de mens begint met een inademing en eindigt met een uitademing.

Lees verder
Annelies Meester

Van gezonde darmen worden we blij!

Ik las de blog van 11 april van mijn collega en medeblogger Vanja Wierenga en ik moest gelijk denken aan een patiënte van mij. Een vrouw van 52 jaar met al jarenlang de diagnose van de ziekte van Crohn.

Lees verder
Annelies Meester

Raynaud met een persoonlijke aanpak

Als je met je handen werkt, dan moeten ze goed functioneren. Het is immers je belangrijkste gereedschap! Een fysiotherapeute raadpleegde de homeopathie, omdat ze vaak last heeft van witte, pijnlijke handen. Deze aandoening wordt Raynaud genoemd.

Lees verder
Annelies Meester

Klaarwakker

Een dame van 66 jaar raadpleegt de homeopathie, omdat ze niet goed kan slapen. Dit begon sinds haar man ernstig ziek werd. Een periode van veel zorgen en onrust en nachten van piekeren kenmerkten een lange tijd hun leven.

Lees verder

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.