Nancy Groeneveld

Nancy Groeneveld

Nancy Groeneveld is klassiek homeopaat voor mens en dier.
homeopathiehelptmensendier.nl

Alle blogs van Nancy Groeneveld

Te druk

De afgelopen maanden waren voor mij druk. Naast mijn homeopathie praktijk voor mens en dier geef ik trainingen aan de brandweer “hoe om te gaan met dieren in noodsituaties” en werk al weer 25 jaar als vrijwilliger op de dierenambulance.
Lees meer Te druk

Oude bekenden

Er komt een mailtje binnen van een dame die vraagt of ik nog weet wie ze is. Ik heb meer dan tien jaar geleden haar schaap Axel en ook haar herdershond Storm behandeld met homeopathie.

Lees meer Oude bekenden

Praktijk perikelen

Ik heb echt een fantastisch beroep. Praat met leuke interessante mensen die voor zichzelf, hun kind of dier naar de praktijk komen en bezoek mooie plekken als ik op huis/stalbezoek ga.

Lees meer Praktijk perikelen

De kracht van homeopathie

Een aantal weken geleden kwam er een ouder echtpaar met hun hondje naar de praktijk voor een homeopathisch consult. Beide waren de tachtig ruim gepasseerd. Desalniettemin hebben ze besloten om toch nog een mooi huis te bieden aan een hondje uit.

Lees meer De kracht van homeopathie

Toeval bestaat niet

Ongeveer een jaar geleden werd mijn hulp ingeroepen voor een bijzondere casus. Ik werd gebeld door de eigenaresse van een Shire merrie (het grootste paardenras ter wereld) die al twee stilgeboortes had gehad.

Lees meer Toeval bestaat niet