Lilian Peters

Lilian Peters

Lilian Peters is klassiek homeopaat en redacteur van Homeopatie Magazine.
Lilianpetershomeopathie.nl

Alle blogs van Lilian Peters

Goudsbloemen

Begin dit jaar kreeg ik een moestuin. Na een jaar op de wachtlijst, was ik een van de gelukkigen die een stukje grond mocht uitkiezen. Mijn voornemen was om naast groenten, ook vooral bloemen te laten groeien in mijn tuin.

Lees meer Goudsbloemen

The Ice Dog

Het was een stille zondagochtend in de winter. Met Toby slenterde ik een rondje om. Toby, onze zwarte labrador van 14 en een half jaar geeft het tempo aan. Hij loopt moeizaam, hoort weinig en ziet vaak nog minder.

Lees meer The Ice Dog

Verhalen

Zo lang ik me kan herinneren ben ik dol geweest op verhalen. Boeken verslond ik. Als klein meisje las ik half verscholen onder de dekens, terwijl het donker mijn slaapkamer binnenkroop en mijn leeslampje al lang uit moest zijn.

Lees meer Verhalen

Ithaka

De maand juni bracht ik door op La Palma. Daar in een café las ik een gedicht op de muur dat me dertien jaar terugbracht in de tijd, namelijk naar de dag dat ik trouwde.

Lees meer Ithaka

Zwarte killer

Met een klap zwaaide het kattenluikje omhoog. En terwijl ik aan de tafel zat te werken, zag ik een zwarte schim door de kamer gaan. Het was onze kat. Meteen begon er iets op kniehoogte te fladderen en even later zeilde een vogel door de

Lees meer Zwarte killer

Een nieuw begin

De donkere dagen voor kerst. Hoe anders is alles dit jaar. Op 10 december zijn wij verhuisd. Onze kinderen wonen inmiddels allemaal op een eigen stek. Wij verlangden naar een eenvoudiger leven: een kleiner huis, comfortabeler, minder onderhoud,

Lees meer Een nieuw begin