Blog - Vereniging Homeopathie Spring naar content

Blog

Hortus Alkmaar

Rook uit schoorstenen is er nauwelijks

Rook uit schoorstenen is er nauwelijks, bedrijvigheid des te meer en dat veroorzaakt (verkeer)lawaai. In die bedrijvigheid bevindt zich de Hortus van Alkmaar, ooit de productietuin van VSM.

Lees verder
Jan Hoes

Frida Kahlo en Cactus

Onlangs zag ik een prachtige TV-serie van Jeroen Krabbé over Frida Kahlo, een excentrieke vrijgevochten schilderes uit Mexico, land ook van de cactussen.

Lees verder
Manon Bruins

Daag jezelf uit deze herfst

Vlak voor de zomer liep ik een nare knieblessure op. Dat was aan mijn slechte knie, waaraan ik tien jaar eerder geopereerd was. Toen was ik zo weer op de been, nu niet.

Lees verder
Nancy Groeneveld

Praktijk perikelen

Ik heb echt een fantastisch beroep. Praat met leuke interessante mensen die voor zichzelf, hun kind of dier naar de praktijk komen en bezoek mooie plekken als ik op huis/stalbezoek ga.

Lees verder
Vanja Wierenga

Nostalgie

De krantenwijk zal verdwijnen, en misschien daarmee ook die irritante reclamefolders die ik vaak in hele pakken in de sloot zie liggen.
Men leest steeds minder kranten en boeken. Het papier verdwijnt. Misschien is dat goed voor het milieu.

Lees verder
Lilian Peters

Homeopathie is een zegen

Het is november en ik slenter over een tapijt van gekleurde bladeren. Ze zijn mooi van kleur, nog niet zo lang geleden schitterden ze hoog aan de takken in het lage zonlicht.

Lees verder
Peter Goosensen

Onverwachte hulp

Bij het schrijven van mijn blog krijg ik vandaag hulp uit onverwachte hoek. De vertrouwde, zachte geluidjes van de aanslagen op mijn toetsenbord worden dit keer overstemd door een weliswaar tevreden, maar ook amechtig klinkend gesnurk.

Lees verder

Nieuwjaarswensen

Wat ik te wensen heb voor het komende jaar? 2018 is voor mij een belangrijk jaar. Ik ben de zoveelste babyboomer die 70 wordt. Daar merk ik niet zo veel van, ben goed ter been, vind met veel voldoening middelen voor de mensen die

Lees verder
Vincent Engel

Je bent van je klacht af, en nu?

Je bent bij de huisarts geweest voor een diagnose. Om van je klacht af te komen is homeopathie een optie. Mensen maken bij mij een afspraak omdat zij liever geen chemische medicatie of injecties willen en simpel gezegd stopt een behandeling

Lees verder

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Biologische BloembollenHelp je mee om
de natuur én de Vereniging Homeopathie te steunen?

 

Koop dan deze biologische bloembollen!

 

Meer info en bestellen >

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.