Spring naar content

Blog

Annelies Meester

Raynaud met een persoonlijke aanpak

Als je met je handen werkt, dan moeten ze goed functioneren. Het is immers je belangrijkste gereedschap! Een fysiotherapeute raadpleegde de homeopathie, omdat ze vaak last heeft van witte, pijnlijke handen. Deze aandoening wordt Raynaud genoemd.

Lees verder
Hortus Alkmaar

Onze dochter Marjolein

Toen we onze dochter Marjolein noemden, was dat niet gekoppeld aan de plant ‘wilde marjolein’ (Origanum vulgare). Dat origano als kruid prima in Italiaanse gerechten past is mij als amateur kok genoegzaam bekend.

Lees verder
Jan Hoes

Voormalig homeopathisch ziekenhuis

Mijn vrouw en ik logeren graag in het prachtig, rustig en in het groen gelegen hotel op landgoed Ehzerwold in Almen, een klein dorpje nabij Hanzestad Zutphen. Intuïtief had ik me tot deze plek aangetrokken gevoeld. 

Lees verder
Manon Bruins

Pup-geluk

Medio december kregen we onze langverwachte pup. De week ervoor was ik in een winkel toen een verkoopster tijdens het inpakken van een kadootje aan het verzuchten was hoe zwaar haar leven was met pup.

Lees verder
Nancy Groeneveld

Als dierenvriend geboren

Dat dieren veel meer op hun intuïtie vertrouwen dan wij mensen weten de meeste dierenliefhebbers wel. In mijn werk als homeopaat voor mens en dier zie ik natuurlijk ook wel mensen die erg intuïtief zijn.

Lees verder
Vanja Wierenga

Het oog kan zichzelf wèl zien

Laatst had ik mijn pols verstuikt. Om eerlijk te zijn dacht ik dat hij gebroken was maar een echo en een foto leverden niets op. Ik had al homeopathische middelen genomen. Maar na vijf weken werd ik nog steeds ’s nachts wakker van de pijn.

Lees verder
Lilian Peters

Homeopathie is een zegen

Het is november en ik slenter over een tapijt van gekleurde bladeren. Ze zijn mooi van kleur, nog niet zo lang geleden schitterden ze hoog aan de takken in het lage zonlicht.

Lees verder
Peter Goosensen

Onverwachte hulp

Bij het schrijven van mijn blog krijg ik vandaag hulp uit onverwachte hoek. De vertrouwde, zachte geluidjes van de aanslagen op mijn toetsenbord worden dit keer overstemd door een weliswaar tevreden, maar ook amechtig klinkend gesnurk.

Lees verder

Nieuwjaarswensen

Wat ik te wensen heb voor het komende jaar? 2018 is voor mij een belangrijk jaar. Ik ben de zoveelste babyboomer die 70 wordt. Daar merk ik niet zo veel van, ben goed ter been, vind met veel voldoening middelen voor de mensen die

Lees verder
Vincent Engel

Je bent van je klacht af, en nu?

Je bent bij de huisarts geweest voor een diagnose. Om van je klacht af te komen is homeopathie een optie. Mensen maken bij mij een afspraak omdat zij liever geen chemische medicatie of injecties willen en simpel gezegd stopt een behandeling

Lees verder

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.