Bloembollen actie! - Vereniging Homeopathie Spring naar content

Bloembollen actie!

De Vereniging Homeopathie zet zich in voor een goede toegankelijkheid van homeopathie in Nederland. Dat is hard nodig, want door regelgeving verdwijnen homeopathische middelen uit de winkels.

Met de aanschaf van deze biologische bloembollen steun je niet alleen de natuur, maar ook de Vereniging Homeopathie! De bloembollen zijn verkrijgbaar vanaf € 7,95 en kunnen tussen half september en half december geplant worden.

Zo kunnen we investeren in wetenschappelijk onderzoek en acties richting politiek en verzekeraars.

Help je mee?

Biologische bloembollen

Biologische BloembollenHelp je mee om
de natuur én de Vereniging Homeopathie te steunen?

Koop dan deze biologische bloembollen!

Meer info en bestellen >