Nieuwe film: ‘Introducing Homeopathy’

Introducing Homeopathy - the film

Homeopathie is een krachtige geneeswijze die levens kan veranderen. Introducing Homeopathy is een nieuwe, professioneel geproduceerde film die als doel heeft om homeopathie wereldwijd in elk huishouden en elk gezondheidszorgstelsel meer bekendheid te geven.

Een team van bekroonde producenten en geaccrediteerde journalisten hebben samengewerkt om het verhaal van homeopathie te vertellen. Door middel van interviews met een aantal van de meest vooraanstaande personen in de homeopathie en de wetenschap, casestudies van homeopathische succesverhalen, ondersteund door wetenschappelijke methoden en verkenningen van de nieuwste onderzoeken, technologie en de ontwikkelingen op het gebied van productie van homeopathische geneesmiddelen, onthullen ze de ware kracht van homeopathie.

De gehele film is op dit moment slechts beperkt te bekijken, maar de makers hebben als doel om deze film breed te verspreiden op platforms als Netflix, Amazon, Disney + en Apple TV, zodat zoveel mogelijk mensen kennis kunnen maken met de kracht van deze mooie natuurlijke geneeswijze.

Om dit te bereiken verzoeken de makers om hen zoveel mogelijk te volgen op social media, zodat Netflix en andere platforms een bewijs naar de vraag om deze film te kunnen overleggen.

Help je mee om deze film tot een succes te maken?

Op maandag 3 juni 2024 om 19.15 wordt de film vertoond bij Auryn Klassieke Homeopathie in Nijmegen.