Klassiek homeopaat of Arts voor homeopathie worden? Start in september met studeren!

Opleiding tot homeopaatWil jij echt iets betekenen voor anderen en op een natuurlijke manier bezig zijn met gezondheid en beter worden? Dan is het vak homeopaat misschien iets voor jou!

Klassiek homeopaat

In september starten er diverse opleidingen tot klassiek homeopaat. De komende tijd zijn er bij diverse opleidingen open dagen en kennismakingsavonden. Kijk hiervoor op onze agenda.

Wil je de opleiding tot klassiek homeopaat volgen? Er zijn er in Nederland opleidingen in Almelo, Arnhem, Eindhoven, Lochem, Utrecht, Rotterdam en Zwolle.

 

Arts voor homeopathie

Ben je arts en wil je je kennis uitbreiden richting de prachtige aanvullende geneeswijze homeopathie? Zodat je het beste uit twee werelden kunt bieden aan je patiënten?

In september start opnieuw de 3-jarige opleiding Post Academisch Curriculum Homeopathie (PACH). Hier wordt, uitgaande van het hebben van een brede algemene medische kennis, vooral aandacht besteed aan de homeopathische kennis en vaardigheden. Deze opleiding wordt verzorgd door de Homeopathie Stichting in Utrecht.

Via het PACH worden artsen in drie jaar opgeleid tot arts voor homeopathie. Het diploma van deze opleiding is een voorwaarde om lid te worden van de Artsenvereniging Voor Integrale Geneeskunde, vakgroep Homeopathie (AVIG). De PACH-opleiding is door de European Committee Homeopathy (ECH) geaccrediteerd.

Bekijk hier de brochure van het eerste studiejaar >

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de opleiding tot klassiek homeopaat of arts voor homeopathie?

Bekijk dan onze opleidingspagina. Daar vind je een overzicht van alle opleidingsinstituten, het studiefonds Pecunia en een uitgebreide ‘vraag-en-antwoord’ over de opleiding tot homeopaat.

Naar de opleidingspagina >

 

Gerelateerde onderwerpen

Gerelateerde content

No related posts found.