Hoe kies je de beste zorgverzekering voor alternatieve geneeswijzen?

ZorgverzekeringDe laatste jaren wordt er in toenemende mate bezuinigd op de vergoeding van homeopathie en andere alternatieve en complementaire geneeswijzen via de aanvullende verzekering. Het is daardoor steeds lastiger om je voor een hoog bedrag te verzekeren.

Maak je veel gebruik van deze geneeswijzen en vind je het moeilijk om een keuze te maken uit het woud van verschillende verzekeraars?

Op de website Zorgwijzer.nl kun je een duidelijk overzicht vinden van de zorgverzekeraars met de meeste vergoeding voor alternatieve en complementaire geneeswijzen. Ook vind je hier terug welke verzekeraars de hoogste dagvergoeding geven.

Zo kun je een weloverwogen keuze maken welke verzekering voor jou het gunstigst is.

 

Lees het hele artikel op Zorgwijzer.nl >

 

Jaartal
1-10 van 448 resultaten
 • Zomerfruit? Koop zoveel mogelijk onbespoten

  23 juli 2024

  Zomerfruit is heerlijk, geniet ervan, maar koop onbespoten en was het goed. Tot er meer bekend is over de gezondheidseffecten van pesticiden is het verstandig zomerfruit goed af te spoelen onder de kraan.
  Lees meer
 • Pijnstillers grootste oorzaak van leverschade

  22 juli 2024

  Tal van medicaties veroorzaken leverschade. Veruit de belangrijkste boosdoener is paracetamol (acetaminophen), die verantwoordelijk is voor 46% van alle gevallen van acute leverfalen in de VS.
  Lees meer
 • Homeopathie op vakantie

  4 juli 2024

  Op vakantie kan er van alles mis gaan. Maar met een homeopathische huis- en reisapotheek in je koffer ben je op alles voorbereid!
  Lees meer
 • Homeopathie bij overgewicht

  24 juni 2024

  We worden met z’n allen steeds zwaarder. En dat is een probleem, want overgewicht zorgt voor laaggradige ontstekingen, wat de kans op hart- en vaatziekten, diabetes en sommige vormen van kanker vergroot.
  Lees meer
 • Ontwikkelingen integratieve oncologie in Europa

  17 juni 2024

  In een onlangs door EUROCAM gehouden webinar ‘A new look into cancer care – the added value of Integrative Oncology’ werd het belang van Integrative Medicine benadrukt.
  Lees meer
 • Observeren van de natuur maakt gelukkiger

  25 april 2024

  Een overzichtsstudie aan de Universiteit Twente laat zien dat deelnemers die 20 minuten per dag extra aandacht hebben voor de natuur in hun omgeving meer subjectief geluk ervaren en beter richting kunnen geven aan hun leven.
  Lees meer
 • Nieuwe film: ‘Introducing Homeopathy’

  25 april 2024

  Introducing Homeopathy is een nieuwe, professioneel geproduceerde film over de ware kracht van homeopathie.
  Lees meer
 • De helft van mensen, die medicijnen gebruikt, wil afbouwen

  12 april 2024

  De meest genoemde geneesmiddelen waar patiënten mee zouden willen stoppen zijn bloeddrukverlagers, cholesterolverlagers, antidepressiva en maagzuurremmers.
  Lees meer
 • Minder stress en betere nachten dankzij slaapmutsje

  11 april 2024

  Het slaapmutsje heeft een kalmerende werking bij lichte en matige vormen van stress, maar kan ook de inslaaptijd verkorten en de slaapkwaliteit verbeteren.
  Lees meer
 • 10 t/m 16 april 2024: Week van de Homeopathie

  9 april 2024

  Dit jaar staat tijdens de Week van de Homeopathie het thema Puberteit centraal. Boek een gratis mini-consult of doe mee met de Stoppen met Roken challenge!
  Lees meer