Spring naar content

Aanmeldformulier activiteiten Week van de Homeopathie 2023

Aanmeldformulier activiteiten Week van de Homeopathie 2023

Thema: Chronische aandoeningen - Huid en Luchtwegen

Week van de Homeopathie

Tijdens de Week van de Homeopathie (10 t/m 16 april) staat het thema Chronische aandoeningen - huid en luchtwegen centraal.

Als homeopaat kun je rondom dit thema een speciale activiteit organiseren, zoals bijvoorbeeld een open dag, lezing, info-avond of gratis kennismakingsconsult. Hoe meer homeopaten deelnemen aan de Week van de Homeopathie, hoe beter. Samen maken we de Week van de Homeopathie tot een succes!

Het is niet alleen een goed moment om homeopathie op een positieve manier onder de aandacht te brengen, maar ook een mooie kans om nieuwe patiënten kennis te laten maken met je praktijk.

Wil je zelf een activiteit organiseren en/of meehelpen de Week onder de aandacht te brengen?

Gebruik onderstaand invulformulier om je activiteit(en) tijdens de Week van de Homeopathie aan te melden. Wij vermelden deze dan op onze activiteitenagenda en besteden hier  aandacht aan via onze nieuwsbrief en sociale media. Natuurlijk is het belangrijk om je activiteit ook zelf te promoten via sociale media of lokale media zoals de buurtkrant.

Organiseer je meerdere activiteiten tijdens de Week van de Homeopathie? Stuur dan het formulier voor iedere activiteit apart in.

 

  • (Voor wie is de avond bedoeld, welke onderwerpen komen aan bod, etc.)
  • Vermeld (indien van toepassing) ook de naam van de locatie. Vermeld het volledige adres, inclusief de postcode.
  • Vermeld email adres en/of telefoonnummer. Vermeld ook of aanmelden verplicht is of niet.
  • We doen ons best aan je vraag te voldoen. Mocht de voorraad niet toereikend zijn of de hoeveelheid te groot, ontvang je materiaal naar redelijkheid.

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.