Informatie over insectenbeten

Een insectenbeet brengt een giftige stof in de huid. Niet de prik, maar het gif veroorzaakt jeuk, pijn of zwelling. Sommigen hebben veel last van een insectensteek, anderen merken er nauwelijks iets van. Je merkt veelal pas dat je gestoken bent als er een bultje ontstaat dat jeukt. Teken kunnen de ziekte van Lyme overbrengen.

Wanneer men allergisch is voor een bijen- of wespensteek, kan er flink ziek van worden. Je bloeddruk daalt waardoor je kunt flauwvallen of zelfs in coma raken. Het dragen van een injectie-pen is raadzaam in het geval van allergie. Adrenaline kan de bloeddruk na een wespensteek weer tijdelijk verhogen. Na een injectie is het raadzaam een behandelaar te raadplegen.

 

Informatie over de ingrediënten

 

Urtica Urens
Urtica Urens, kleine brandnetel, is een veelgebruikt homeopathisch bestanddeel bij huidaandoeningen en eczeem en heeft samentrekkende en bloedstelpende eigenschappen. Urtica Urens wordt bereid uit de verse, bovengrondse delen van de bloeiende plant.

Onderstaand een informatief overzicht op alfabetische volgorde waarin bovenvermelde ingrediënten zijn verwerkt.

Onderstaand een informatief overzicht van middelen op alfabetische volgorde waarin bovenvermelde ingrediënten zijn verwerkt.

Wij streven er continu naar onze informatie zo evenwichtig en compleet mogelijk te maken. Mist u informatie over ingrediënten of producten? Laat het ons weten! Stuur een email naar: info@vereniginghomeopathie.nl.