10 t/m 16 april

Thema: Puberteit

Wat is
homeopathie?

Homeopathie is een holistische geneeswijze, wat betekent dat de mens als geheel centraal staat. Als lichaam en geest niet in evenwicht zijn, kan een mens kwalen krijgen of ziek worden. Het belang is dan ook om niet alleen de symptomen te onderdrukken, maar het evenwicht te herstellen.

Onze inzet
voor homeopathie

• Informatie delen
  • Wetenschappelijk onderzoek
  • Politiek en verzekeringen

Hortus Alkmaar

Adem in – Adem uit

Gevlekt longkruid: de naam zegt al een beetje wat het plantje bijzonder maakt. Het is een dankbaar kruid voor zowel de mens als bestuivende insecten.