Ik ga op reis en ik neem mee… Homeopathie!

De vakantie komt er weer aan. Zoals zoveel ouders met schoolgaande kinderen zijn we gebonden aan de schoolvakanties. Nog even de schouders eronder en we pakken de koffers. Met onze vier kinderen lijkt de voorbereiding op de vakantiereis wel een 1000-stukjes puzzel. Hoeveel ondergoed, sokken, truien (warm/koud weer), T-shirts, broeken, schoenen, knuffels, etc.… passen er in de auto? Vaak minder dan we hoopten. De reis is altijd met de voeten op een volgestouwde tas. Wat in ieder geval meegaat is de homeopathische EHBO-kit.  

Ongelukjes en ziekte zijn altijd vervelend, maar op vakantie is het extra naar. Je wilt samen ontspannen en leuke dingen doen en zien. Lichamelijk ongemak is dan een spelbreker.  

Voor dringende acute klachten is een bezoek aan de lokale huisarts of het ziekenhuis nodig, maar er is veel wat je zelf kunt verzachten en verhelpen.  

Reisapotheek  

Speciaal voor haar leden heeft de Vereniging Homeopathie een handig Handboek Homeopathische Reisapotheek ontwikkeld. Dit handboek telt 94 pagina’s en biedt naast een algemene inleiding in de homeopathie praktische informatie over de toepassing van homeopathie bij veelvoorkomende (vakantie)kwaaltjes. Handig om mee op reis te nemen! Dit handboek sluit aan bij de Homeopathische Huis- en Reisapotheek. Dit is een etui met 28 homeopathische geneesmiddelen die je als lid van de Vereniging Homeopathie met korting kunt bestellen bij de Hahnemann Apotheek.  

Uw ervaring 

De homeopathische reisapotheek helpt bij allerlei klachten die regelmatig voorkomen op vakantie zoals: hoesten, diarree, koorts, misselijkheid, verstuikingen, insectenbeten, zonnesteek, verbranding, doorkomende tanden, kneuzing en wagenziekte. De redactie van Homeopathie Magazine is benieuwd naar uw ervaringen met de reisapotheek. Via info@vereniginghomeopathie.nl horen we graag van u.  

Aanschaf 

Leden ontvangen een korting van € 30,- op de huis- en reisapotheek. U betaalt € 99,50 in plaats van €129,50 euro. Bestellen hiervan kan bij de Hannemann apotheek (noemt u hierbij uw lidmaatschapsnummer) via telefoon 072 – 5325373 of per e-mail: info@hahnemann.nl. Het bijbehorende handboekje kunt u nu voor € 14,95 bestellen in de webshop van de Vereniging Homeopathie.  

Een hele mooie zomer gewenst! 

Manon is redacteur van HM en klassiek homeopaat. Ze is getrouwd en moeder van vier kinderen. In deze blog schrijft ze over haar gezin en haar vak. 

www.homeopathiepraktijk.net

Manon Bruins

Manon is redacteur van HM en klassiek homeopaat. Ze is getrouwd en moeder van vier kinderen. In deze blog schrijft ze over haar gezin en haar vak.

www.homeopathiepraktijk.net

Meer blogs van Manon Bruins