Spring naar content

‘Future medicine will be the medicine of frequencies’ – Albert Einstein

Blog

Door Vanja Wierenga, 2023-07-19 06:14

‘Future medicine will be the medicine of frequencies’ – Albert Einstein

120 jaar geleden voorspelde Einstein dat energie-geneeskunde nu al mainstream zou zijn. Waarom dat niet allang zo is heeft vele oorzaken. Maar nu, zo in de naweeën van de Covid-pandemie maakt de energie-geneeskunde een doorbraak.

Biofysica, dat het bestaan van een bio-energieveld in het menselijk lichaam erkent, krijgt steeds meer aandacht en erkenning [1]. En dit is precies wat we zouden moeten verwachten gezien Einsteins relativiteitstheorie, waarbij energie en materie verruild kunnen worden.  

Daarnaast worden er elke dag kinderen geboren die in contact staan met andere dimensies, zoals de welbekende Christina von Dreien. Wie de boeken van en over haar gelezen heeft weet dat zij waarneemt dat hele generaties geboren worden met een verhoogd bewustzijn, zoals zij dat noemt. Deze kinderen reageren ook niet goed op reguliere medicatie en vaccinaties die op volgens Christina een voor hun onbruikbaar trillingsniveau zitten [2].  

In onze homeopathie praktijken zien we dat ook. Kinderen reageren niet of heel slecht op reguliere medicatie. 

Van de week had ik nog een meisje in de praktijk, een typisch Phosphorus kind. Ze had heel veel last van bloedneuzen in bed. Al veel dingen waren geprobeerd maar niets helpt. Een meisje met een hele grote fantasie, die het lastig vindt om de aardse realiteit te scheiden van andere dimensies die velen van ons (volwassenen) niet (meer?) kunnen waarnemen. Zij haalt de werelden door elkaar, wat door haar ouders als liegen wordt gezien. Maar dit meisje kan door haar Phosphorus constitutie dat onderscheid niet maken. Films die voor de meeste kinderen van haar leeftijd als leuk en spannend worden ervaren, kan zij niet kijken want ze krijgt er nachtmerries van.  

Phosphorus zal dit meisje weer wat meer met beide voeten op de grond zetten en de bloedneuzen stoppen. 

Homeopathie is bij uitstek het type trillings-geneeskunde waar Einstein en Christina von Dreien het over hebben waar een meisje zoals dit nodig heeft. Christina refereert ook veel aan de Biofysica en ziet homeopathie als de toekomst van de geneeskunde [3]. 

Vanja Wierenga 

Bronnen:

[1] “New Dawn”, special issue Vol.17 No.2;p.4.

[2] “Christina, tweeling als licht geboren”, deel 1; B. vond Dreien; p.236.

[3] “Christina, Het visioen van het Goede”, deel 2; B von Dreien; p.321.

 

Homeopathische middelen worden gekozen op basis van een totaalbeeld van de klachten. Dit artikel is niet geschikt als zelfhulp. Raadpleeg een homeopaat om een passend homeopathisch middel te vinden. zoek-homeopaat bij jou in de buurt

 

Vanja Wierenga is homeopaat en docent, en heeft een praktijk in Groningen www.cvkh.nl 

Zij heeft een online training EHBO met homeopathie voor kinderen ontwikkeld, zie www.vanjavitaal.nl  

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.